Uitstekende service en product

We hebben deze matrassen voor onze beide kinderen en zijn er heel tevreden over!

Goede en snelle service. Vriendelijke en behulpzaam.

Geen standaard vraag van onze kant maar toch goed geholpen buiten hun standaard programma om. Top

Goed advies en snelle levering

Ontvangst in showroom was hartelijk. Matrassen die we besteld hebben liggen heerlijk. Ook de kussen voor boot gaan we hier bestellen !!

Vlotte service, goed geholpen, mooie kwaliteit!

Heel tevreden!

uitstekend

Afspraak juist uit gevoerd alles klopte perfect

hallo, matras tijk prima op maat gemaakt. jammer dat er geen handgrepen op konden en tijk niet deelbaar afgerits kon worden ( makkelijk in was machine ).gr

poer best

leuk geholpen, snelle levering en slaap weer heerlijk.

Mooi en handig.

Mooie hoes, makkelijk om de matras te krijgen.

Goed matras.

Goed matras en levering precies volgens afspraak, aanrader.

Prima service!

De matrassen prima op maat gemaakt ,en in korte tijd geleverd. Prima bedrijf!

Snelle service en slaap weer fantastisch

Geen gedoe, komen hun afspraken na .

degelijk, stevig matras

Dit nu nog nieuwe matras ligt stevig en zakt niet in. En draaien tijdens de nacht gaat dan gemakkelijker. En toch goede ondersteuning. Nog wel zoekende welke dikte kussen nu prettig ligt.

Snelle service, goed product.

Vriendelijke mensen, alles is mogelijk, goed product en snelle levering. Super!!

Levering veel sneller dan aangegeven op de site.

Heel tevreden over de levering van de babymatras.

Wij komen altijd weer terug

Dit is de derde keer dat we matrassen bestellen bij de MatrasFactoryHeerenveen. We willen niks anders meer…

Goede kwaliteit matras, service kan nog beter

Service informatie is correct. Helaas geen optie voor bezorgen tot op het bed/ in de slaapkamer. Ook geen optie voor afvoeren oude matras. In de toekomst zal ik hier dus geen matras meer bestellen.

Perfecte producten en geweldige service

Ik heb twee keer op maat gemaakte natuurlatex matrassen besteld bij Matras Factory, beide keren zeer tevreden.

Sneller en beter kan niet !

Wij liggen weer heerlijk in ons bed. Leuk email contact met duidelijke verklaring voor de zeer snelle levering van ons topdekmatras.

Goed advies. Snelle levering. Keurig verzorgd

Prima conform verwachting

O.a. een op maat gemaakt matrasje aangekocht. Past perfect en leveringsduur conform aangegeven indicatie.

Uitstekende service en kwaliteit.

Wij hebben al eerder wat bij de Matras Factory gekocht en waren toen ook tevreden. Daarom opnieuw wat bij de Matras Factory gekocht.

Het bestellen was overzichtelijk en snel geregeld. Ik kon zelf aangeven op welke dag het geleverd kon worden.

Zeer deskundig en klantvriendelijk geholpen

Een eerlijk bedrijf wat de klant zijn wens centraal stelt. We kwamen binnen voor een product wat duurder was dan waar we mee weg gingen, door dit eerlijk advies.

Fijne matras ligt super

Wij moesten er een eind voor rijden maar was het waard zijn goed geholpen hadden al wel ervaring met deze matras deze firma ging failliet zodoende gezocht op internet en kwamen dus bij de matras factory terecht wij wilden graag een goed advies en natuurlijk wilden wij er ook graag op liggen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!