Snel geleverd en goed product!!!

Na wat deskundige en duidelijke uitleg door zeer vriendelijk en geduldige medewerkers bestelling geplaatst. De bestelling werd binnen 1 week op de dag van onze keuze geleverd !! Heel handig met plannen zonder de buren lastig te hoeven vallen.

Een enorme verbetering

Ik ben heel tevreden over het topmatras. Stevig, maar niet hard en ventileert prima.

Snelle service goed contact

Uitstekend bedrijf

Wij wilden nieuwe matrassen voor onze camper, we kregen goed advies. Binnen 10 dagen waren onze matrassen op maat klaar. En ze slapen heerlijk.

Een fijn zachte hoes

Slapen op een wolk!

Mijn partner en ik zijn vanuit Eindhoven naar Heerenveen gereden om de Talalay (natuur) Latex matrassen te testen. Na heel wat research bleek dat dit een van de beste matrassen is. Hypoallergeen, een matras wat zeker 15 jaar mee gaat en voelt alsof je op een wolk ligt. Het was het ritje naar de andere kant van Nederland helemaal waard. De verkoper was heel aardig, behulpvol en gaf ons goed advies over de type (soft/medium). We hebben beide gekozen voor de 'Classic Medium. We zijn enorm blij met onze aankoop en bevelen 100% de Talalay matrassen bij Matras Factory aan.

Fijne matras, goeie kwaliteit, zo komen we toe aan een goeie nachtrust.

Fijne matras, goeie kwaliteit,snelle levertijd,

Bestelling prima uitgevoerd zoals afgesproken en ook geleverd zoals afgesproken.

Voldoet aan de verwachtingen past precies in het bed.

Prettig contact en zeer goed geholpen door medewerkster.

Na lezing van de duidelijke website het bedrijf bezocht. In showroom met begeleidende en adviserene, zeer vriendelijke, medewerkster een keuze gemaakt en duidelijke afspraken op schrift gemaakt. Binnen 14 dagen het bestelde en op maat gemaakte artikel opgehaald na daartoe een mail te hebben ontvangen. Het artikel en de prijs kwamen overeen met hetgeen was afgesproken. Opgehaald en daarbij ook door vriendelijke medewerker geholpen.

Mooi product

Prima service en snelle levering

Mijn vrouw en ik zijn uitermate blij.

We slapen weer ontzettend lekker, Echt fijne toppers. Snelle levering. Alles prima.

Snel geleverd, en prima pasvorm !!

Ok

Duidelijk en goed advies

Een duidelijke en goede uitleg. Afspraken perfect. We zijn erg tevreden!

Mijn bed is als nieuw

Maat klopt precies en een hele nette verzending

Prima service en kwaliteit

Babymatrasje op maat besteld. Snel geleverd, mooie kwaliteit en juiste maten.

Uitstekende en snelle service bij onze bestelling van een matrasje voor een wieg. Matras is kwalitatief goed afgewerkt. Communicatie met de verkoper was uitstekend.

Snelle levering en een mooi matrasje!

Heel mooi afgewerkt

Duidelijk en snel

Duidelijke reactie bedankt!!

Goed advies en snelle levering

Ik heb een wiegmatrasje laten maken voor een wieg van ruim 50 jaar oud. Voor mij was meten eerst onduidelijk. Kreeg snel antwoord op mijn vragen en ook levering was snel. En gelukkig het matrasje past perfect.

Correct geholpen en er wordt alle tijd voor de klant genomen.

We slapen een week op de nieuwe matrassen dus we moeten nog even wennen aan de matrassen maar de eerste indruk is goed. Ik denk dat we na een paar weken, wat gebruikelijk is voor nieuwe matrassen, wel gewend zijn aan de nieuwe Talalay matrassen.

Perfecte producten en prima service

Inmiddels 5 Talalay hoofdkussens gekocht. Het zijn geweldige kussens, nooit meer een andere. Contact en service is perfect. Kolen de afspraken na, daar hou ik van.

Vakkundig en klantvriendelijk

Snel en vakkundig geleverd. Heel mooi ledikant matrasje.

Past perfect, zeer tevreden

Top kwaliteit en snelle levering!

Eerder voor de caravan al matrassen gekocht en aangezien die goed bevallen nu ook matrassen voor in huis gekocht. Deze bevallen ook weer prima. Na een duidelijke telefonische uitleg de bestelling geplaatst en al heel snel op kunnen halen.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!