Snelle bezorging en geweldig kussen

Goede service en snelle levering

Wij zijn heel tevreden met het maken van onze matrassen met spie. Ziet er mooi uit en wad snel klaar Fantastisch

We hebben uitgebreid de matrassen in de showroom kunnen testen en hebben uitstekende advies gekregen op zowel de lengte, breedte en dikte van het matras. Het advies voor de bed boxen en hoofdbord was perfect.

Goeie kwaliteit en zeer vlotte levering

Top bedrijf met top kwaliteit. Super goed advies. En niet duur.

Snelle service en precies geleverd wat we hebben gevraagd.

Snelle service en precies geleverd wat we hebben gevraagd. Er wordt goed meegedacht en afspraken worden nagekomen.

Heerlijk slapen op een heerlijk matras

Sinds ik slaap op het latex matras van Matras Factory, slaap ik weer heerlijk! Precies de juiste zachtheid.

De matrashoes zit als gegoten en de levering was veel eerder dan gepland. Uitstekend!

Correcte bezorging

Uit ervaring weet ik dat dit een goed en betaalbaar product is.Men is erg klantvriendelijk.

Zeer correcte levering

Duidelijke site met zeer veel mogelijkheden qua afmetingen.

Goede communicatie, snelle levering, top produkt!

Via de email goed advies gekregen, prettig contact en het topmatras werd op maat gemaakt en was binnen 2 weken leverbaar. Kwalitatief een goed produkt.

Mooie matrassen, prima maatwerk

Snel geleverd, volgens maatopgave. Mooie Bamboe hoezen. Goeie matrassen voor de camper.

vertrouwen waard

Snelle levering, goed verpakt, zorgvuldig te woord gestaan, goede voorlichting op website, produkten doen wat er wordt beloofd. Pluim !

Super goed geholpen

Aan de hand van de oude bootmatrassen als mal hebben we nu prima nieuwe matrassen in de boot. Keurig op afspraak op bezoek geweest en alle tijd gekregen met goed advies. Levering snel en helemaal volgens afspraak. We zijn erg tevreden.

Fantastisch bedrijf om matras te kopen.

Heb voor mijn caravan matrassen laten maken. Ver boven mijn verwachtingen. Zo goed zelfs dat ik de beroemde matrassen van "E" heb vervangen met matrassen van "De Matras Factory". Deskundige advies en professioneel geleverd.

Perfect product & levering

Kwaliteit & mooie afwerking aanrader

Topservice en topmatrassen

2 maanden op stevig Pantera koudschuimmatras geslapen. Vond hem toch iets te hard en kon de matras zonder problemen omruilen voor een Pantera koudschuim medium matras. Uiterst vriendelijk en deskundig geholpen in de mooie showroom in Heerenveen waar je op alle matrassen rustig kunt proefliggen. Veel keuze in verschillende materialen voor matrassen kussens, topdeks en complete beddensets uit eigen fabriek.

Mooi babymatasje op maat

Binnen een paar dagen een super mooi babymatrasje op maat in huis. Ik was helemaal verbaast over de snelle levering. Heel blij mee.

Prima kwaliteit en nette levering

Ik slaap vanaf de eerste nacht beter.

Site is overzichtelijk. Matras is top

Bestelling via de site ging erg makkelijk. Alles duidelijk uitgelegd en aangegeven. Het top matras werd netjes op tijd bezorgd en het lag direct goed. Heb niet eens hoeven wennen. Goede ondersteuning niet te hard niet te. Ik ben er erg blij mee.

Uitstekende hulp via mail en alles volgens afspraak

Snel antwoord via mail, goed advies met betrekking tot geschikte matrasses ed, en levering was op de afgesproken dag.

website duidelijk en overzichtelijk

Snelle en nette levering, eerste week in het nieuwe jaar en toch gelukt om 2 dagen eerder te leveren. Topper traagschuim ligt ideaal op iets te harde matras.

Snelle levering van op maat gemaakte matrasovertrekken

Heldere communicatie over de bestelling, snelle levering en prima afwerking van op maat gemaakte matrasovertrekken.

Keurig matras en op maat gemaakt a.h.v. ingeleverde mal.

Buitengewoon goed!

In de aanloop naar de jaarwisseling werd boven verwachting de bestelling snel in orde gemaakt en afgeleverd! Het matrasje voor een vintage wiegje voor onze aanstaande kleinzoon is perfect gemaakt naar aanleiding van de door ons aangeleverde mal. Het voldoet aan de voorgeschreven 8 cm dikte en de bamboe bekleding voelt superzacht aan. Top product en vriendelijk en snel geholpen!! Erg tevreden!!

Snelle levering en op maat

Prima service en levering van een goed product

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!