Gewoon goed!

In de winkel prettig geholpen door een deskundig persoon, wij zijn wat ouder en dan heeft het lichaam een goed matras nodig, na een flink aantal matrassen in de showroom te hebben geprobeerd, hebben we een heerlijk fijn matras gevonden.

goed matras, op maat gemaakt

online besteld, op maat laten maken binnen enkele dagen al in huis goede kwaliteit

Slaap weer super op onze caravanmatras met julli topper.

Geen last meer van heupen en schouders bij het slapen in zijligging. Slaap weer aan1stuk door en geen draaien meer.

prima bedrijf met prima product

we hebben een caravanmatras laten maken. de afmetingen goed doorgegeven, en 2 weken later het matras opgehaald. het past perfect!

Zeer tevreden! Goede prijs kwaliteit verhouding. Website ook duidelijk ik kon zelf de afmetingen en dikte invullen. Helemaal top Bedankt!

Goed bedrijf.

Zeer goed geholpen ondanks het feit dat ik met een gebruikte matras kwam waar alleen een nieuwe hoes omheen moest gemaakt worden. Hele goede service en supersnel klaar.

Prima service en snelle levering

In een woord uitstekend!

Degelijke hoes en snel geleverd.

Bekleding was bij het verhuizen van een verder nog perfecte matras gescheurd. Na reparatie de matras voorzien van een mooi uitziende en degelijke matrashoes van Matras Factory. De matras is nu weer als nieuw. Ideaal dat deze eenvoudig afritsbare hoes ook nog eens wasbaar is.

Snel en goed

Snel gereageerd en snel geholpen

vlotte levering en service

kundige uitleg op hiswa te water in Lelystad, daarna in Heerenveen tot overeenstemming gekomen, daarna snelle levering prijs kwaliteit uitstekend

Goede matrassen

Het ligt fantastisch maar zijn wel mega prijzig. Ik ben een slechte slaper dus wil alle condities die ik kan beïnvloeden om beter te slapen tackelen….talalay is een aanrader maar vraag je af of het niet goedkoper kan

Babymatrasje op maat gemaakt

Ik heb een babymatrasje op maat laten maken. Het is heel makkelijk, je vult online de maten in, stuurt een malletje van het matras op en krijgt een heel goed matras thuisgestuurd. Kwaliteit van het matrasje is goed en ze hebben ook een fijne service. Aanrader dus!

Een op maat gemaakt matras voor een hele mooie prijs!

Het matras voor onze caravan was op en we hebben een nieuwe op maat gemaakte matras via de Matras Factory besteld. We zijn goed voorgelicht, de prijs was uitstekend en we hadden het speciale matras binnen 1 week! Kortom, men weet waarover men spreekt en je word geholpen in een prettig sfeer.

Goede website en supersonisch snelle en goede service en levering

Op zoek naar een vervangende hoes voor mijn Matras. Deze website kwam naar voren en sprak mij meteen aan. De website is eenvoudig ingericht waardoor ik mijn bestelling direct heb gedaan. De levertijd is gehaald en de communicatie rondom de bezorging is helemaal goed.

Kwaliteitsvolle matrasovertrekken, zoals op de site beschreven

Snelle levering, nog voor de aangeduide datum. Alles is correct verlopen, en we zijn zeer tevreden van de kwaliteit en afwerking.

Super kwaliteit tegen zeer betaalbare prijs.

Met zeer positieve ervaring over de kwaliteit van een eerder aangeschafte matras van Matras Factory, wederom een matras aldaar gekocht. En weer zeer te vreden.

Een zeer onhandelbaar matras en zeer zwakke stof.

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt, de service in de winkel was goed en een zeer snelle levertijd, echter, er werd niet op gewezen dat het matras uit 1 stuk zou bestaan terwijl in de botenwereld voorpiek matrassen uit 2 bestaan . Hierdoor is het matras echt onhandelbaar en niet echt gemakkelijke te hanteren. Ten tweede, door de onhandelbaarheid komt de buitenstof wel eens ergens tegen wat niet 100% glad is, dan is de stof direct kapot en zie je de rafels er direct aan hangen. Met andere woorden, absoluut geen sterkte stof die geschikt is voor zijn doel, matrassen aan boord moeten tegen een stootje kunnen. Ik moet toegeven dat ik ook niet gevraagd heb of het matras in twee delen zou bestaan. Maar toch !! M.a.w. spijt als haren op mijn hoofd dat ik dit matras gekocht heb.

Heel tevreden.

Traagschuim topdekmatras met split 'MALMO' is zeer goed...

Geweldig.

Zeer goede kwaliteit topdek matrassen . Ligt heerlijk! Snelle levering en zeer vriendelijke (telefonische) klantenservice. Absoluut een topper!!!

Top quality - very fast delivery

We thought that our cat ruined our mattress, and that we need to buy a new one. But then I found out that at Matras Factory you can order different types of mattress covers made to measure. Great solution.

Top! Eerlijk en goed advies.

We kregen alle tijd om de verschillende smaken matras te ontdekken. Er werd niet gestuurd naar een bepaald merk of model. De keuze was volledig aan ons.

Slecht slaapadvies. Wel erg kort door de bocht.

Omdat we zelf op de hoogte waren van de mogelijkheden hebben we besteld, maar anders was het niet doorgegaan. Er werden helemaal geen vragen gesteld naar lichaamsgewicht, slaaphouding etc. Bestelling op tijd klaar, top! Past ook goed, nu nog afwachten of we lekker kunnen slapen in de camper.

Uitstekende matras en op tijd geleverd.

Eenmaal thuis gekomen gelijk de matras s nachts uitgeprobeerd. Heel blij mee !

Fijne service, mooi product!

Het bestellen via de website verliep gemakkelijk. Al binnen een week (veel sneller dan verwacht) werd ik gebeld dat het matrasje gereed was om te verzenden! Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering en het matrasje werd netjes bezorgd. De maten zijn perfect voor in ons handgemaakte wiegje en we zijn erg tevreden!

Prettig , deskundig en goede kwaliteit

Goed advies en snelle levering.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!