Super matrasjes!

We hebben 2 wiegmatrasjes op maat besteld, 1 daarvan met afwijkende vorm. Beiden perfect op maat. Heel snel geleverd. Goede service. Blij mee!

Vlot, deskundig, flexibel en een klasse product.

Omdat een matras in de caravan te hard was, gezocht naar een oplossing. Via internet kwamen wij bij Matras Factory. Maandag kijken en proef liggen. Direct onze keuze qua matras en topper kunnen maken. Dezelfde dag de harde matras uit caravan gehaald en, als mal (ivm hoekafronding en maten), naar Heerenveen gebracht. Op vrijdag nieuwe matras en topper opgehaald en enkele dagen later op camping uit kunnen proberen. Helemaal naar wens. Top product en Top service.

Very professional, quick delivery

I had a positive experience with the Sales guy, he didn't waste any time trying to explain me things I don't actually need but only focused on what the value was specifically for me. I made the order for my new mattress and within 10 days I was already sleeping on it. The delivery company they work with was also very professional, and delivered a high quality service.

Vlot, duidelijk en vakkundig

Ik ben netjes en vakkundig geholpen bij het uitzoeken van een matras. De matras is binnen 8 werkdagen geleverd en dat midden in de bouwvak! Zeer tevreden.

Positief

Deskundig

Nette ontvangst en vriendelijke mensen

Mensen vragen als enige naar je slaaphouding !! Dus dat is wel een heel belangrijk punt bij het kopen van een matras !!

Heerlijke matrassen en uitstekende service

Uitstekend geadviseerd

heel positief

ik heb een matras hoes besteld, en de maten aangeleverd. De hoes is niet op voorraad, en dus kost het een paar dagen. Perfect geleverd, want in 1 keer schuift het matras in de hoes.

zeer tevreden

zeer tevreden met het matras, op maat gemaakt, frans bed caravan tevens de klantvriendelijkheid in de shop en uitleg over het product uitstekend houden zo

Prima koudschuimtopper

Ik had een topper nodig voor in de caravan. Online betalen lukte niet maar na een belletje vriendelijk geholpen! De site gaf aan dat de topper mogelijk te laat zou aankomen , maar nu ook na een snel belletje zouden ze ervoor zorgen dat hij op tijd binnen zou zijn. Hele fijne koudschuimtopper besteld, erg tevreden mee! Goede service.

prima service en snelle levering

Goede communicatie over het product en snelle levering

Een aanrader. Zeker een kijkje nemen op site Matras Factory.

Vriendelijke en correcte communicatie. Mijn vraag was heel snel en duidelijk beantwoord. ( op zondag zelfs) Na aankoop werden twee leveringsdata vooropgesteld. De eerste datum werd al geleverd . De vervoersfirma ( Hoekstra) was zelfs een dag eerder maar dat was voor mij geen probleem . Heel vriendelijke chauffeur en bereidwillig. Hij was blij dat ik een ander leveringsadres had doorgegeven omdat zijn vrachtwagen met GROTE oplegger niet eens bij mij in de straat kon. Al bij al een leuke ervaring. Mark

Boven mijn verwachting

Geweldig de matras hoezen passen perfect en de matrassen zien er weer als nieuw uit.

Mooi product en goede levering.

We werden vriendelijk en deskundig geholpen. Goede uitleg. Levering was volgens afspraak ondanks de vakantie. Dik tevreden.

Perfect matras

Perfect matras

Geweldige service en eindresultaat!

Heel erg tevreden over onze caravan matrassen.

Zeer prettig ervaren

Werd goed en prettig en vakkundig geholpen bij het maken van keuze matras

Een heerlijk bed gekocht

Mal gebracht van het oude matras voor in caravan zoals afgesproken na 3 week ophalen en past en ligt perfect! Ga zo door.

Fijne samenwerking vooraf en we slapen nu als roosjes in onze camper. :-)

Samen met meneer Dikken vooraf alles goed afgestemd! Daardoor is alles nu goed geleverd. Levertijd was ook mooi op tijd!

Slaapt heerlijk

In goed overleg met Matras factory het matras type geselecteerd. Vervolgens was het, zelfs vlak voor de vakantie, binnen een paar dagen klaar. Past goed, slaapt heerlijk, aardige mensen. Wat wil je nog meer.

Geweldig!

Heel goed geholpen en een uitstekend advies gekregen. Daarna besteld wat wij hadden uitgezocht. En dat werd binnen tien werkdagen gemaakt en geleverd.

5e keer in vele jaren matras besteld

Voor alle kids en onszelf steeds hier een matras gehaald. Zelfs een losse tijk voor goed matras maar bevlekte tijk is hier te verkrijgen. Afhalen is ook geen probleem.

Goed geholpen, super matras voor mij

Geen verkooppraatjes. Gewoon eerlijk verhaal.

Prima tevreden, zowel in voortraject als bij levering

I.v.m. afwijkende afmeting hadden we meer informatie nodig. Duidelijk geinformeerd en geoffreerd en ook de leveringstermijn aangegeven. Ook bij levering (binnen de gestelde termijn) naar volle tevredenheid

Klantvriendelijk

Prettig geholpen en bereidt mee te denken in oplossingen. Caravanmatras niet goedkoop maar als blijkt dat we hier veel beter op slapen dan is het goed besteed. Zelf nog niet geprobeerd maar kinderen zijn tevreden.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!