Goed en snel

Fantastische service mooie kussens precies op maat gemaakt

Snelle service, vriendelijk en mooie producten wij zijn blij met onze boot kussens

Heel tevreden

3 weken geleden advies in uw zaak gehad over een matras of topper in onze caravan. Prettig geholpen, topper binnen twee weken al binnen. Erg prettig allemaal. We zullen uw zaak zeker aanbevelen.

GEWELDIG

ligt en past prima

Precies passend matrasje voor de wieg!

Onze wieg heeft geen standaard vorm maar het matrasje past precies! Dank jullie wel voor de tijdige levering!

goed matras op maat, snelle levering

fijn matras, prima service

Prima matrasje!

Goede kwaliteit matrasje en sneller geleverd dan verwacht.

Fijn contact, geweldige service, supersnelle en perfecte levering.

Nadat ik mijn wensen voor een matrasje voor een antieke babywieg kenbaar had gemaakt en maten en oud matrasje had aangeleverd vroeg mijn contactpersoon toch even door en drong aan op nog wat preciezere meting. Gedaan en binnen week werd nieuwe matrasje geleverd, het past perfect in de oude wieg, erg blij mee.

Prima matrassen voor in de caravan

Prima geholpen en mogelijkheden uitgelegd.

Ik ben blij dat ik naar Heerenveen ben gegaan, er bleek veel meer mogelijk te zijn dan ik had verwacht. Heerenveen was wél "ver" weg voor een Zeeuw.

Supersnelle en correcte service!

Binnen 3 weken een op maat gemaakte matras voor onze camper. In de showroom uitgezocht en vervolgens alle correspondentie keurig per mail.

Alles perfect geregeld

Het hele traject van aankoop tot levering was goed geregeld.

Ik had eerder naar de MatrasFactory moeten gaan .

Prima voorlichting en erg goed product , geen slapeloze nachten meer

Veert goed door . Toch vaak te warm

Ik moet erg wennen aan de matras . Heb er 4 dagen op geslapen. Viel pas om 4 uur in slaap . Vooral de warmte vind ik lastig . Op de kamer was het 23 graden . Bij 20 graden ( om ongeveer 4 uur snachts) is het wat koeler en lijkt het zo dat ik het dan minder warm vind in bed . Het zou een koele matras zijn is mij verzekerd, maar op de plek waar je ligt wordt het te warm . Ik ben nu een maand op vakantie en wil het na de vakantie nog wel verder proberen . Mijn rug en schouder klachten zijn nog niet minder geworden , maar ik begrijp dat dit in 4 dgn ook niet zomaar over is .

Alles volgens afspraak perfect geleverd in mooie kwaliteit.

Wij zijn vriendelijk te woord gestaan en deskundig geadviseerd. De matrassen zijn geheel volgens afspraak en op tijd geleverd. Uitstekende kwaliteit en mooie afwerking. Geen gedoe over aanbetalingen en te tekenen opdrachtbevestigingen. Gewoon goede afspraken en deze van beide kanten nagekomen.

Helemaal prima.

Prima geholpen om een keuze te maken. Binnen de afgesproken levertijd gemaakt voor de afgesproken prijs. Dit wordt lekker slapen in de caravan deze en komende zomers. Gerard Nielsen Jelsum

Ontzettend tevreden en snelle levering

Het matrasje is van prachtige kwaliteit. Wieg matras ovaal op maat hebben wij besteld. Heerlijke hoes van bamboo met ritsje (ideaal om te wassen dus). Levering was snel en waren er vragen nemen ze contact op. Ontzettend tevreden .

Duidelijke website en vlotte afhandeling.

Goede prijs kwaliteit. Ben zeer tevreden over aangekocht product. Website zou uitgebreid kunnen worden met een product keuze hulp functie welke je direct navigeert naar aanbevolen product.

Mijn matrashoesen

Ik ben zeer te vrede over die matrashoesen.Ze zitten er netjes omheen en strak.Ook over de verpakking die jullie gebruikt hebben voor verzending grandioos. Hartelijk dank . Mevrouw Spreeuw.

Helemaal top!

We hebben prima ervaring met Matras Factory. Vlotte communicatie tijdens de bestelling. De bezorging verliep vlekkeloos. Het matras voldoet uitstekend. Als enige tip kan ik meegeven: tussen de bestelling en de levering nog eens een update geven.

Er wordt goed meegedacht om de juiste oplossing te vinden.

Zeer tevreden over de geboden mogelijkheden. alles netjes en volgens afspraak en binnen de afgesproken tijd uitgevoerd.

Goed stevig matras

Ziet er goed en netjes uit. Met een makkelijk afneembare hoes. Ik ben zeer tevreden.

Prima matras en service!

Op maat gemaakt, mooie tijk en prima service.

Goed bevallen

Online besteld, telefonisch advies gevraagd vond het best wel eng maar het is goed bevallen.

Vriendelijke medewerkers, komen afspraak na

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!