Correct

Goede levering en een top topper.

Prima bedrijf

We hebben een wiegmatrasje laten maken. We zijn prima geholpen en snel. Wiegmatrasje is perfect.

Perfect bedrijf om bij te bestellen.

Duidelijke website, met eveneens duidelijke omschrijvingen van de aangeboden producten. Bestelling kwam nog sneller binnen dan de standaard 14 dagen, wat ons heel goed uitkwam. Product voldoet prima, en dit is zeker een aanrader, om in de toekomst de matras-tyke eerder te vervangen. Groeten Cor & Coby

Precies zoals we het wilden

We hadden een mal gemaakt en aan de hand hiervan hebben ze een precies passend matras afgeleverd en binnen een week was deze klaar. Kortom Vriendelijke mensen en een goede service

Snel en goed geadviseerd

We hadden geen idee wat voor matras we zochten/nodig hadden. Uiteindelijk slechts 3 hoeven te proberen om onze keus te maken.

We zijn goed geholpen.

We zijn prima geholpen en hebben 2 nieuwe matrassen gekocht. Deze konden we een week later ophalen. Ook de hulp om de matrassen in de auto te krijgen was super, maar het meest belangrijk is toch dat de matrassen heerlijk liggen.

Zeer goed bedrijf

Hier word het allemaal goed uitgelegd en geadviseerd. En ze komen de afspraken na. En de levering van de matrassen is altijd binnen de afgesproken tijd bij mij geweest. De kwaliteit van de matrassen is top ook de afwerking.

Ligt lekker, slaap veel beter

Slechtste klantenservice ever!

Wat een arrogante, waardeloze klantenservice! Je dient een klacht in omdat je dure topper van 300,00 na een half jaar totaal is ingezakt, krijg je als antwoord dat het natuurlijk niet aan hun materiaal ligt maar aan je eigen matras en als je dan weer antwoord dat je het opgelost wil hebben negeren ze je totaal en reageren niet meer op je mails, heel onbeschoft! Ik zou 2x nadenken voor je hier je geld weggooit

KWALITEIT IN ALLES

Een heldere website en een goed advies. De orderverwerking verliep ook optimaal. En vervolgens de levering door Hoekstra: de aankondiging , het kunnen volgen van de levering en de levering zelf, alles ging voortreffelijk. We zijn meer dan tevreden met de matrassen, lattenbodems en kussens. En eerlijk, we hebben in tijden niet zo lekker geslapen! Alle lof voor MatrasFactory!

prima geregeld

Goede prijs kwaliteit verhouding

We hebben lekker geslapen op de nieuwe matrassen.

We zijn erg vriendelijk ontvangen in de zaak. En heel goed advies gehad. We zullen jullie zeker aan vrienden aan bevelen.

Perfect.Slaap er als een roos op.Top

We hadden 2 topdekmatrassen gekocht.Kan er alleeen maar zeggen dat we bij jullie de beste keus hebben gemaakt.Heb van te voren nog even telefonisch contact gehad.Alles wat er gezegd werd mbt het topdekmatras werd bewaarheid.Ga in de middag normaliter nooit slapen.Nu even liggen om te genieten.Er gaat een wereld voor ons open .

Uitstekende service en kwaliteit

Nu voor de derde keer een matras van matrasfactory besteld en heel erg tevreden. Na 2 bezoeken aan de winkel durfde ik het nu wel aan om Antoine te bestellen. Ik wist immers precies wat ik moest hebben na de goede voorlichting vorige keer. Voor thuis en onze zeilboot hebben wij matrassen gekocht en wij zijn heel erg tevreden hierover. Zeker als je voor de boot de prijzen vergelijkt met merken die zich speciaal op de pleziervaart markt richten, ik de matrasfactory zeer concurrerend en doet volgens mij qua kwaliteit en service niet onder. Al aan meerdere vrienden aangeraden.

Goede prijs, hoge kwaliteit, uitstekende service

Ik heb een matras op maat besteld voor een oude familie wieg. Deze is perfect op maat gemaakt, met schuine zijden. De prijs/kwaliteit verhouding is goed en de communicatie verloopt soepel. Het matras is verstuurd en ontvangen nog voordat wij het verwacht hadden. Al om al een goede ervaring

Prima topdekmatras!

Goeie kwaliteit, mooi afgewerkt, ligt prima!

Goede matras, realistische levertermijn, iets te kostelijk.

Ik was blij dat ik een matras op maat kon bestellen voor mijn caravan. De matras is comfortabel en hygiënisch en werd op afspraak geleverd met een duidelijke termijn. Ik vraag me gewoon af waarom dit zo duur moet zijn...

Prachtig matras op tijd geleverd

Aankoop van een kinderbed matras. Levering verliep zoals afgesproken. matras van uitstekende kwaliteit

Prima service, heel goede kwaliteit

Via via hoorden wij over de Talalay-matrassen. Vanwege de lockdown konden we niet komen proefliggen in de winkel. We hebben de matrassen gewoon maar besteld en we zijn zeker niet teleurgesteld! De matrassen waren eerder klaar dan de besteltermijn aangaf (waar we heel blij mee waren, want ons oude matras - geen Talalay overigens- was echt aan vervanging toe.) En het ligt echt heerlijk! Ik heb geen last meer van pijn in de onderrug. Heel blij dat we dit gedaan hebben.

Prima kwaliteit en een gunstige kwaliteit.

Matrashoes die heel fijn aanvoelt. Snelle levering en prima prijs.

Wij zijn zeer tevreden

Goede service en een snelle levering.

Prima service en goede matrastopper.

De matrastopper ligt heerlijk op mijn te harde matras. Nu zonder rugpijn mijn bed uit!

Prima ervaring

De informatie op de site is compleet. Wij zochten een matras voor in het ledikant van onze baby op komst. Levertijd en formule werden duidelijk uitgelegd. Levering exact conform en prima prijs. Matras ziet er zeer goed uit. Stevig en comfortabel, goed afgewerkt. Hoe het ligt, mag onze baby straks bepalen.

Goed matras op de juiste maat gemaakt.Stevig matras en mooie afwerking

Heldere site, makkelijk bestelproces, snelle levering, uitstekend resultaat.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!