Levering conform afspraak

Prima matrassen, geleverd geheel conform afspraak. Top.

Onze caravankussens zijn zoals verwacht

Vlot een reactie op onze vraag over het laten maken van nieuwe caravankussens. Ook de prijs was volgens ons redelijk. Er zijn duurdere leveranciers op internet die caravankussens op maat aanbieden. Afspraak gemaakt in de showroom en stof uitgezocht. Ook een keuze gemaakt voor de hardheid van de caravankussens. Zodra de stof binnen was zijn ze begonnen met de productie van de caravankussens. Het resultaat is ook wat wij ervan hadden verwacht. Mooie stof, netjes op maat gemaakt (past perfect in de caravan) en het zit heerlijk. De volgende keer ga ik voor nieuwe caravankussens weer naar Matras Factory.

Prima,snel

Diefstal

Wij hebben op maat gemaakte matrassen besteld die binnen enkele weken geleverd zouden worden. Maanden later nog steeds geen levering. mails worden niet beantwoord. Ze zijn wel weg met onze centen.

Nooit gedacht dat ik een matras via internet zou kopen.

De informatie op de website was zo duidelijk dat ik daarmee een goede keuze voor een nieuwe matrastopper kon maken. Wij hebben nu gekozen voor een matrastopper van koudschuim en hebben deze een week in gebruik. Tot nu toe naar volle tevredenheid. Ik had nooit verwacht dat ik een dergelijk product via een webshop zou kopen.

Deze topper doet wat jullie hebben beloofd!

Door de op maat gemaakte topper voor onze caravan, slapen we op het franse bed als Willem en Maxima!

Alles volgens afspraak en correcte aflevering

Optisch zien de matrassen er keurig uit, de maatvoering is ook volgens de opgegeven maten. Voor een oordeel over hoe de matrassen liggen kan ik u niet eerder dan eind augustus een oordeel geven.

wat een klote bedrijf

ik bestel een topdek matras van Eucafeel schuim en krijg een topdak matras van Pantera schuim ik heb me beklaagt op 17 mei 2021 en heb tot op heden 17 junni 2021 nog nikt gehoord van hun. En ze bekennen de fout zelfs. Er was iets intern fout gegaan. Dit vindt ik schandalig

Eindelijk terug goede nachtrusten!

Wij zijn zeer tevreden over het product. Echt maatwerk want ons matras werd op bestelling gemaakt. De beloofde levertermijn was correct, geen dag later. Eerlijke prijs!

Goede en snelle service

Matras snel gemaakt en geleverd

Telefonisch contact gehad. Matras besteld. Later niks meer gehoord. Zag pas later dat ik mail had gehad, deze was in de spam map beland. Hoefde niks vooruit te betalen. Vond het wel raar dat ik niks meer hoorde, toen ik toevallig in de spam map keek zag ik dat de matras gereed was. Even betalen en de matras zou dezelfde dag worden opgestuurd. Hoefde niet eerst te betalen voor dat de matras gemaakt werd. Ik hou daar wel van, vertrouwen in de mens. Dikkke compliment.

Goed advies, snelle levering, goed matras

Goed advies, snelle reactie via de mail, goed matras.

bestellen, betalen, ontvangen en slapen

eenvoudig te bestellen; levering conform afspraak; uitpakken en slapen maar. prima geregeld; niets op aan te merken.

Goede voorlichting, service, kwaliteit en aflevering!

Slecht

9 april matras gekocht 960 euro, 21 april ontvangen, was te zacht voor mij, na 4 weken omgeruild voor een harder . Was 429 euro. Kreeg geen bevestiging, verschil zou binnen een week overgemaakt Mails worden niet beantwoord, telefonisch wordt beloofd dat het overgemaakt wordt. Nog niets ontvangen. Wat een slechte zaak.

Bestelling is goed verlopen. Prima communicatie over de levering. Nu heerlijke matrassen.... Kan deze firma iedereen aanbevelen... Wij slapen zowel thuis als in onze caravan op matrassen van de Matrasfactory!

Prima matras

Ik kreeg mijn matras snel binnen, was keurig verpakt. Matras ziet er goed uit bij binnenkomst, schoon en onbeschadigd. Ik lig er nu ongeveer een week op en het bevalt prima. Of het een koel matras is kan ik niet zeggen ,daar het nu ontzettend warm is op de slaapkamer. Maar het is een prima matras bij rugklachten.

Prima advies en snelle levering!

Onlangs een andere boot gekocht en hier wilden we graag weer een nieuw matras in. Bij het eerste matras werden we goed en deskundig geadviseerd en het was als vanzelfsprekend dat we ook nu weer een zelfde matras wilden.

Fijn koudschuim matras..

Alles prima volgens afspraak uitgevoerd

Geweldig matras, slechte bezorging

Het matras is fantastisch en slaapt heerlijk! De wijze van aflevering is niet goed bevallen. Omdat ik het matras had gekocht voor mijn vakantiewoning op een park, werd deze slechts tot de slagboom gebracht. De reden hiervoor was dat de vrachtwagen te groot was om over het park te rijden. Daarbij komt dat, ook al zou het matras bij mijn deur zijn afgeleverd, ik extra zou moeten betalen om het naar de eerste verdieping te brengen. Ook mijn oude matras kon niet worden afgevoerd. Ik geef de vriendelijke mensen van de matras factory in overweging meer zorg en aandacht te geven aan de aflevering van hun meer dan uitstekende product.

Maatwerk helemaal naar mijn wensen!

Snelle, vriendelijke en persoonlijke aandacht ondanks Corona. Ik ben heel blij met mijn precies op maat gemaakt matras!

Slechte communicatie

Twee matrasjes besteld voor ledikantjes. Helaas bleek dat de matrassen te klein waren gemaakt. Bij mailing hierover zou dit zsm worden opgepakt. Maar na week nog geen bericht. Bij bellen bleek dat ik de matrassen mocht langsbrengen. En dat er zou worden gekeken wat er mis mee is. (Te klein lijkt mij gewoon te klein) Bij het brengen van de matrassen werd ik amper te woord gestaan. Zet maar neer en we laten het morgen weten wanneer ze weer klaar zijn. Volgende dag geen bericht. Dag later zelf gebeld. Ze stonden klaar. Bij afhalen had ik vraag wat ze er aan gedaan hadden. Dit wist de aanwezige persoon die mij halverwege de trap wat toe riep niet. Zijn collega had het afgehandeld. Ook werd er niet aangeboden mij te helpen de matrassen in de auto te leggen terwijl ik hoogzwanger ben. Gelukkig nu passende matrassen. Maar dit is niet voor herhaling vatbaar. Slechte communicatie en niet klantvriendelijk.

Correcte levering van een kwalitatief goed product!

Alles geleverd op de afgesproken datum, enkele dagen vooraf werd nog een reminder gezonden. We bestelden een lattenbodem. Deze is van goede degelijke kwaliteit en slaapt heerlijk!

Ik was een beetje sceptisch toen ik de nieuwe matrashoes kocht. Voor zo weinig geld goede kwaliteit krijgen? En of dat je kwaliteit krijgt! Matras is weer als nieuw en dat voor een super prijs. Aanrader!

Zeer tevreden!

Correcte en volledige informatie op de website, geleverd materiaal is volgens de beschrijving.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!