Zoals het hoort.

Vakkundig, vriendelijk en snel. Matrassen van goede prijs/ kwaliteit.

Niets dan lof

Perfecte service en product.

heel goed geholpen, snel binnen gekregen,

In 1 woord geweldig

Ben goed op de hoogte gehouden via track en trace waar me bestelling bevond. Netjes op de afgesproken tijd geleverd voor de deur ivm corona. Goed verpakt er is aandacht aan besteed. Zeer uitgebreide site hoef niet te zoeken gelijk een duidelijk uitleg waar je naar zoekt. Twijfel ook niet om de nazorg van Dek Matras. Topper ligt perfect. Geen pijn in de rug meer bij het opstaan. Reden om weer wat kopen bij Dek Matras als het nodig is. Mvg Fred van O.

Goede kwaliteit, goede prijs en prima service.

Top.

Mooi product, snel en netjes geleverd

Blij met het product. Informatie op de website was realistisch en levering was sneller dan verwacht.

Alles volgens afspraak. Vriendelijk personeel.

Mooi profijt. Vriendelijk geholpen. Alles volgens afspraak.

Snelle service en goed product!

Levering was zeker snel voor een op maat gemaakt product. Het matrasje past perfect in ons baby wiegje!

Vriendelijke service

Snelle levering en goede communicatie.

Net matrasje op maat

Persoonlijke communicatie, snelle reactie op vragen, vlotte afhandeling

Lekker liggend matras

We hebben een wat harder topmatras genomen en het slaapt heerlijk.

Zeer snelle levering, precies zoals afgesproken

Warme deken

Top bed en alles super geregeld

Vrolijk personeel en mee denkend

Super advies

Deskundig advies in de showroom te Heerenveen gekregen waarbij het beste voor mij als klant voorop stond en niet om het duurste product te verkopen. Uiteindelijk besloten om de Monaco Pantera koudschuim toppers te nemen. Binnen 2 weken had ik ze ontvangen. Even wennen maar ze liggen heerlijk en helpen om uitgerust aan een nieuwe dag te beginnen.

super

Het matrasje past prima in de rieten wieg.

Vlotte en prettige afwikkeling. Nette en nauwkeurige maatvoering. Prima.

Boot kussens voor in de kajuit. Goed overleg via telefoon en mail. Resultaat zit uitstekend en ziet er strak uit, en de maatvoering is erg nauwkeurig.

Prima !

Zielverwant goed uit in goede maatvoering

Snelle levering en prima kwaliteit

Na het opsturen van de mallen hebben we een geweldig passend matrasje ontvangen. Het matrasje ziet er prima uit

Super service!

Perfect geregeld. Vrij vlotte bezorging asn huis! Maatwerk! Zijn zeer tevreden! Slapen weer lekker! Uitgerust wakker, de oude topper was op!

Perfect passend wiegmatrasje

Het matrasje past precies. Opmeten was lastig omdat het wiegje ovaal is en schuin. Met de duidelijke instrukties is het helemaal goed gekomen

Maken waar wat ze zeggen

Eerst toppers gekocht voor ons eigen bed. Met rug en nek klachten en ook nog eens een buikslaper vind dan maar eens de juiste topper. Deze topper doet alles wat het zegt. Nu ook voor me zoon een nieuwe gekocht. Mijn conclusie: perfecte topper en snelle levering

Klantvriendelijk bij telephonisch gesprek.

Heb een topmatras traagschuim besteld Op advies van klanten die deze matrassen hebben gekocht. Zelfs ga ik het voor het eerst gebruiken , En ik heb goede hoop naar aanleiding van de klanten die gekocht hebben en gebruiken. M.v.g. Frits

Heerlijk zacht!

Hele fijne topper die onze twee, best wel harde matrassen, heerlijk zacht maakt. Goede vochtregulatie, fijn materiaal. Goede aankoop van nederlandse bodem.

Snelle en duidelijk service

We hebben s avonds een formulier ingevuld over de mogelijkheden van een maatwerk matras. We kregen direct een reactie. En hebben het product besteld.

De combinatie klantvriendelijkheid een deskundigheid bestaat nog!

Deskundig en vriendelijk geholpen om ZELF de keuze te maken voor een geweldig matras. Uitsluitend de voor- en nadelen van elk matras benoemen zonder onze keuze te willen beïnvloeden. Zo zijn we tot de voor onze beste matrassen gekomen, dank voor deze aanpak.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!