Top kwaliteit

Goede matrassen voor betaalbare prijzen.

Geweldige topper

Wij hadden problemen met een nieuwe topper uit koudschuim(niet van Matras Factory). Voor deze topper hadden wij al een talalaytopper, maar door omstandigheden hadden we voor tijdelijk een via internet een goedkopere koudschuimtopper gekocht. Dat hadden we dus beter niet kunnen doen. Uiteindelijk zijn we bij Matras Factory terechtgekomen en kregen prima advies en hebben een talalay topper gekocht. We slapen nu weer prima en hebben geen pijnlijke spieren meer, Wij zijn Matras Factory dankbaar voor het goede advies en de geweldige topper.

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website en snelle levering

Het matrasje is zeer deskundig gemaakt en van heel goede kwaliteit!

Ik ben heel blij met het op maat gemaakte babymatrasje. Zeer deskundig gemaakt en van zeer goede kwaliteit. En het werd al snel geleverd. Super!

Vlotte levering en goede kwaliteit

De aangekochte matrassen zijn naar verwachting goed.

De geleverde hoes is zeer goed, afwerking ok;

Alles naar wens. De aflevering kon beter, koerierdienst, voor de rest alles top.

Goede topping, perfect van maat

Ik heb deze topping besteld voor onze caravan, Frans bed. Perfecte afmetingen, prima op tijd geleverd en goed verpakt.

Passend en uniek op maat gemaakt

Voor een zelfgemaakte wieg in boot vorm is een passend matras gemaakt nadat wij het hebben kunnen langs brengen. Ontzettend fijne en snelle communicatie zowel via mail als telefonische advies. We zijn ontzettend blij en dankbaar voor dit mooie matras waar ons kostbaar kindje op mag liggen. We hopen er nog vele jaren/generaties van te mogen genieten!

Prima matrassen en snel geleverd.

De matrassen kwamen op tijd. Ik had nog een vraag. Die is prima beantwoord. De matrassen liggen prima.

Goed product, goede service

Bestellen was zeer eenvoudig en overzichtelijk. Heel vlotte levering ondanks Corona en op maat maken van het wiegmatrasje. Goed verpakt, netjes bezorgd. En het matrasje voelt aan als degelijke kwaliteit en lijkt niet onder te doen voor het reguliere matras wat we voor het grotere ledikant besteld hebben (die duurder was). En hij past precies, dus goed aan de maten gehouden. Het ging wel om een rechthoekig matrasje, dus ik kan niet oordelen over wat lastigere vormen matras.

prachtige matrashoes ontvangen

Hoes was eenvoudig te bestellen en werd keurig op de afgesproken tijd geleverd. Matrashoes ziet er prachtig uit en gaat makkelijk weer om de matras heen met een mooie rondom rits.

Levering zoals afgesproken. Het matras ligt heerlijk comfortabel en blijft lekker koel.

KEURIG GEHOLPEN

NETJES BEZORGD, PRIMA MATRAS.

Lastig om in coronatijd matrassen te kopen omdat je de matrassen niet in de showroom kan testen. Toch twee matrassen besteld na telefonisch advies van Matras Factory. We hebben de matrassen nu een week en ze liggen heerlijk!

Snelle en goede levering!

Het matrasje op maat past perfect en was na bestelling binnen een mum van tijd binnen.

In een woord geweldig

Goed service in de winkel. Gewoon goed advies. Niet opdringerig. Daarna online besteld. Alles wat ze zeggen / aanbieden komen ze na. Goed prijs / kwaliteit verhouding.

Goede kwaliteit en service

De matras is zoals beschreven. Heerlijk zacht en geeft goede ondersteuning, terwijl de drukpunten geen pijn meer doen.

Matrastopper

Correcte en tijdige levering/ goed product.

de bestelling verliep vlekkeloos

Goede en makkelijke website, makkelijk te bestellen. Wij hebben een op maat gemaakte campermatras besteld die aan onze verwachtingen voldoet. verder nog niet uit kunnen proberen.

100% eerlijk bij een informatie-aanvraag

Ik stelde een vraag over een kussen (is het Talalay kussen vergelijkbaar met het oude Dunlopillo kussen) en kreeg daarop zo'n volledig eerlijk antwoord dat het erin resulteerde dat ik het kussen niet bestelde maar een keer langs Heerenveen ga.

Duidelijke webwinkel met topkwaliteit producten!

Op de website staat alles duidelijk omschreven en de levering verliep ook keurig volgens afspraak, de bestelde talalay latex topmatras is fantastisch.

Goede kwaliteit, korte levertijd

Duidelijke overzichtelijke site. Levertijd is korter dan indicatief aangegeven en kwaliteit Is uitstekend.

Trage reactie klantenservice

2 jaar geleden een M-line matras gekocht, toen daar in het midden een kuil ontstond heb ik gebeld met de klantenservice, waar de meneer toegaf dat dit vaker gebeurde bij de M-line matrassen. Maar omdat dit een aanbieding was, zat er geen garantie op, en wilde het bedrijf voor de coulance prijs van €225 een nieuwe toplaag plaatsen. Echter vroegen ze zich zelf al af of dit een blijvende oplossing was voor het probleem. Dat dit antwoord ettelijke telefoontjes en ruim 2 maanden op zich liet wachten vindt ik zeer slecht.

Uitstekend matras.

De informatie op de site over de soorten matrassen is erg duidelijk. Het is daardoor makkelijk om de juiste matras conform je eigen wensen te selecteren. De communicatie over de levering is uitstekend. De telefonische service is zeer vriendelijk en correct!

Betaalbare kwaliteit

We hebben al 7 jaar met groot genoegen een pantera matras van matras factory. Na een vermoeiende lange zoektocht langs allerlei beddenzaken werden we hier eindelijk geweldig geholpen en eerlijk geadviseerd. Nu we een extra matrashoes wilden voor een ander matras, was onze keus snel gemaakt. Van harte aanbevolen!

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!