Bestellen en leveren ging geheel volgens afspraak

We slapen er nu 2 weken lekker op

komen afspraken na

Je wordt er prettig geholpen met een goed advies. Prijs kwaliteit zeer goed. Afgesproken dat zij 2 weken levertijd hadden en dit is ook na gekomen. Wij zijn dan ook zeer tevreden.

perfect!

super, no nonsens, correct, open, komt afspraken na en,,,,,,,, het slaapt heerlijk!!

Verbeterd slaapcomfort

Geweldig aankoop, vergroot slaapcomfort en vergroot je nachtrust

Perfecte service

De communicatie verliep uitstekend. Snelle service. Het product voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Slechte klantenservice

Als je zelf niet constant achter het bedrijf aan zit hoor je nooit meer wat van het bedrijf als je niet tevreden bent met het geleverde product (matras).

perfect nakomen van de gemaakte afspraken

Perfecte kwaliteit en eerlijk advies

Wij zijn enorm blij met de keuze. Wat is het toch belangrijk om een perfect kwaliteit matras te hebben. De service/advies en levering perfect! Een absolute aanrader.

Degelijk en perfekte service .

DE Matrashoes past perfect , en is van zeer degelijke kwaliteit . Het is een aanrader wat betreft de kwaliteit en de snelle service !!

goede kwaliteit en snelle levering zonder verzendkosten

valt me lastig met de vraag hun te beoordelen

Krijg twee mails met de vraag of ik ze wil beoordelen, eerste meteen unsuscribe gedaan, kennelijk geen effect. Laat me met rust! Ik wil een lattenbodem kopen niet voor elke aankoop twaalf mails in mn box. Product was prima in orde.

Goede ervaring

Goed bereikbaar voor vragen, prettige eerlijke mensen. Matrasje ziet er mooi en goed uit en de levering was op tijd.

Heel blij met de goede matrassen

Goede service in de showroom, goed overleg over de (vertraagde) levering en heel blij met de producten en de scherpe prijs.

eerlijk advies

Prima en eerlijke voorlichting. Goede matrassen voor een scherpe prijs. Geen flauwekulaanbiedingen.

Uitstekend advies, service en snelheid in levering

In de showroom prima geholpen en geadviseerd. Gelukkig was het matras snel leverbaar en kon onze oude matras worden ingeleverd. Prima service!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs voor hetgeen je hebt gekocht. Onderstel van een bocspring gekocht, goede prijs, em bevalt prima.

Duidelijke website, uitgebreide informatie

2 jaar geleden onze topper gekocht, zeer tevreden over. Nu ook aanbevolen aan m'n moeder, ook zij is zeer tevreden, ze is 82 jaar en heeft geen rugklachten en zere knieen meer, echt super en ook weer snel bezorgd, Ik zou Matras Factory zeker aan iedereen aanbevelen.

Wou dat ik het eerder gekocht had!

Had van mijzelf nooit gedacht om een topper ongezien via een website te kopen. Maar in tijden van de Corona, wil je het voor jezelf en anderen zo veilig mogelijk houden en heb je niet zo heel veel keus . De topper voldoet aan al onze wensen en we slapen er heerlijk op! Zoals ik hierboven al aangegeven heb, wou dat ik het eerder had aangeschaft!

Snel en goed

Het matrasje voor de wieg werd al met een week geleverd. De instructies op de site voor het maken van de mal zijn duidelijk. Van tevoren heb ik nog even gebeld met een medewerker en ik werd vriendelijk te woord gestaan.

Matrassen zijn prima.

De matrassen zijn prima, van pasvorm, en zien er goed uit. Ze waren ook goed verpakt voor vervoer, top. We kunnen ze nog niet goed uitproberen de camper is voorlopig geschorst i.v.m. corona.

gewoon goed!

Helder en overzichtelijk assortiment met goede uitleg over de verschillende matrassen. Ik heb goed onderbouwd mijn keus kunnen maken en gekozen voor het Pantera Colorado XL soft matras. Ik heb nu ook geen topper meer nodig en dat is wel zo fijn.

Top matras! Snelle levering!

We liggen nu 2 weken op ons matras. Wat een genot na onze oude matrassen! Verkoop in de showroom verliep prettig. Fijne dame die ons hielp, zeer vriendelijk. Levering was supersnel, binnen 1,5 week was het matras binnen. Netjes verpakt afgeleverd. Mooie hoes om het matras, prettig materiaal. Zeer tevreden klant. Nu zullen we in de praktijk moeten ondervinden of het matras inderdaad zo duurzaam is als aangegeven, maar daar gaan we wel van uit :-) Zeer positieve ervaring!

Goed en nuchter advies

De rit enkele weken ondernomen naar het noorden om 'de hardste matras van Nederland' te beoordelen. Aanvankelijk viel ons die hardheid nog wel mee, maar met het goede en nuchtere advies en de 'harde' belofte dat deze matras wel zo zou blijven als dat wij in de showroom ervaardden, zijn we tot de koop overgegaan. En, zoals het nu, na 5 nachten slapen, naar uitziet, hebben we absoluut geen spijt van onze aankoop.

Erg tevreden over het product, de kwaliteit en de levering!

Een nieuwe matrashoes gekocht, waardoor onze matras er weer zo goed als nieuw uitziet! De matrashoes ziet er kwalitatief goed uit en past als gegoten!

Kussen ok, hoezen slecht afgewerkt. Botte opmerking van medewerker.

Wij kochten twee Talalay kussens (Euro 178) bij Matras Factory. De kussens bevallen goed, echter, na twee weken bleek dat de stikstel van de kussens los zitten bij beide kussens. Omdat het hier niet om goedkope kussen gaat heb ik een email gestuurd met de vraag wat te doen. Ik kreeg een, naar mijn mening, wel zeer bot antwoord van een heer A. Dikken, ik citeer: " Gelijk in de fabriek er over gesproken, hier is verder eigenlijk niets aan te doen, ook de nieuwe hoezen kunne dit krijgen. Wij willen er verder ook geen discussie over, ondanks geen retourrecht stuurt u ze maar retour". Vooral de opmerking ' wij willen er verder ook geen discussie over' schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Alsof ik weken lang heb geklaagd hierover. Na een email dit soort antwoord krijgen vind ik zeer onvriendelijk en een slechte reclame voor dit bedrijf. Het gaat tenslotte niet om een paar kussens van Ikea! Nogmaals de kussens bevallen goed maar deze afhandeling is echt onder de maat.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!