Kussen ok, hoezen slecht afgewerkt. Botte opmerking van medewerker.

Wij kochten twee Talalay kussens (Euro 178) bij Matras Factory. De kussens bevallen goed, echter, na twee weken bleek dat de stikstel van de kussens los zitten bij beide kussens. Omdat het hier niet om goedkope kussen gaat heb ik een email gestuurd met de vraag wat te doen. Ik kreeg een, naar mijn mening, wel zeer bot antwoord van een heer A. Dikken, ik citeer: " Gelijk in de fabriek er over gesproken, hier is verder eigenlijk niets aan te doen, ook de nieuwe hoezen kunne dit krijgen. Wij willen er verder ook geen discussie over, ondanks geen retourrecht stuurt u ze maar retour". Vooral de opmerking ' wij willen er verder ook geen discussie over' schiet bij mij in het verkeerde keelgat. Alsof ik weken lang heb geklaagd hierover. Na een email dit soort antwoord krijgen vind ik zeer onvriendelijk en een slechte reclame voor dit bedrijf. Het gaat tenslotte niet om een paar kussens van Ikea! Nogmaals de kussens bevallen goed maar deze afhandeling is echt onder de maat.

Ongelofelijk Slecht!

Matras voor 1200 EURO gekocht en de matrashoes is niet van elkaar te ritsen en kan dus NIET thuis in de wasmachine. Na telefonisch contact met de klanten "service" te hebben gehad zegt men dat er "heel veel" tevreden klanten zijn en men niet begrijpt dat ik deze zelf wil kunnen wassen en niet telkens naar een stomerij wil brengen. De optie waarmee mevrouw van de klanten service komt aanzetten na 3 uur onderzoek slaat alles - ik kan een nieuwe hoes kopen bij hun dochterbedrijf Matrashoes.com voor 245 EURO maar dan zit er nog een foute rits in!!! Het lijkt erop dat bij Matrasfactory.com het wiel opnieuw moet worden uitgevonden... Ongelooflijke waanzin! Beste meneer/mevrouw, bedankt voor uw reactie, nog even voor de duidelijkheid, het gaat erom dat de matrashoes te wassen is in een standaard wastrommel 8KG - de trommel die immers 90% van uw klanten gebruikt. Ten eerste - dat de hoes ondanks rits aan elkaar vast zit heb ik thuis geconstateerd waarna ik de klantenservice heb gebeld of ik een andere hoes kan kopen of dat deze aangepast kan worden. Toen heb ik als antwoord gekregen dat de enige mogelijkheid is deze zelf bij derde te laten aanpassen.. Ten tweede - op geen enkel moment heb blijkbaar gemaakt u aansprakelijk te willen stellen voor schade ontstaan bij het vermaken bij derden of over het afdwingen van het kosteloos maken van een nieuwe hoes. Fijn dat u als vertegenwoordiger van een bedrijf mij als klant nog even over "verantwoordelijkheid" beleerd, dank u voor de les. Dat ik kosten in vorm van uren tijd, geld en energie gemaakt heb is voor u kennelijk minder belangrijk, u maakt zich liever druk om de "toon" die op een gegeven moment gebruikt wordt.. De "toon" ontstaat op een gegeven moment als u mijn klacht alleen maar probeert te ontkrachten met antwoorden als "iedereen gaat naar de stomerij" in plaats van proactief met een oplossing te komen of wat flexibiliteit te tonen, maar goed u bent waarschijnlijk te groot en ik als klant te klein? Jammer! Mvg,

Fijne service en duidelijke communicatie

Zeer mooie kwalitatief natuurlijke matras hier besteld, het slaapt alsof je op wolken ligt, heerlijk! 100% natuurlijk talalay matras topper. Niet goedkoop maar zeker het geld waard. Geen kuilvorming en ventileert heerlijk.

Matras Factory is zeer betrouwbaar. De geleverde matrashoes voldoet aan wat ervan verwacht wordt.

Matras Factory heeft een makkelijk bestelproces, goede prijs-kwaliteitsverhouding. Het aan mij geleverde product voldoet volledig aan de verwachting.

Na de bestelling een vlotte levering. Matrashoes zelf is zeer goed, we hebben een heel ander en lekkerder bed gekregen.

supersnelle levering van 2 top toppers!

Maandag besteld en op de zaterdag daarna 2 matrastoppers in de fabriek/winkel opgehaald! Heerlijk op geslapen!

top

Zeer directe lijn en dus snel duidelijkheid makkelijke manier van bestellen Adequaat personeel wat je goed kan bijstaan

Topproduct

Had een matrashoes besteld. Zeer tevreden over de kwaliteit en ook heel snel geleverd.

Prima kwaliteit, goede service

Na mijn teleurstellende ervaring met het (medium) Emma matras is dit matras een uitkomst. Goede service, punctuele levering en een kwaliteitsproduct waar ik met genoegen op slaap.

Zeer te vrede

Precies zoals aangegeven en op tijd aangekomen

Een matras moet stevig zijn en toch zacht liggen. Dat is gelukt!

Zonder proefliggen een matras bestellen is een risico. Maar de matrasfactory is het gelukt een matras te leveren voor een man van 110 kilo, die stevig is, niet inzakt, en toch zacht ligt, waarbij je voelt dat de ondesteuning goed is. Dat is gelukt weet ik nu na een tijdje er op geslapen te hebben!

Geweldige Topper, letterlijk en figuurlijk

Wij hebben nu 5 nachten op de Topper matras geslapen. Ik kan niet anders zeggen dat het een 200% verbetering geeft van onze nachtrust. De pijn in mijn heup begint al te verdwijnen en de "ligervaring" is ronduit heerlijk. Ook slaap ik langer door en hoef ik niet zo vaak om te draaien, omdat ik geen pijn meer ervaar. De matras zorgt er ook voor dat we de twee aparte matrassen niet meer voelen.

Geweldig topmatras snel en gemakelijk besteld

Goede overzichtelijke site gemakkelijk besteld en geleverd volgens afspraak.

Heel fijn

Mijn man en ik hebben in totaal drie matrasjes gekocht voor onze dochter: voor het ledikant, de box en de co-sleeper. Voor de laatste twee moesten we aangepaste matrassen hebben, omdat de maten niet standaard waren. Dat was geen enkel probleem. De kwaliteit is super en we zijn dan ook zeer tevreden.

Uitstekend advies,levering binnen een week en hoge kaliteit

Indien mijn vrienden of familie een nieuwe matras moeten hebben zal ik dit bedrijf 100% aanbevelen Rustig en hulpvaardig

Vriendelijk en deskundig

We zijn zeer tevreden over de snelheid van levering en ook zeer goed geholpen door de medewerker. Het matras is netjes afgewerkt en precies op maat. Omdat deze voor de camper is, hebben we deze nog niet getest. Maar we hebben er alle vertrouwen dat dit wel goed zit.

Kwalitatief produkt op maat gemaakt

Kwalitatief produkt, correcte levering en op maat gemaakt

prachtig zacht op maat gemaakt matrasje

goede communicatie gedurende het hele proces!

Matrashoes besteld. Perfecte maat en goede kwaliteit. Aanrader.

Perfect!!

Het ovale wieg matrasje (110x55) met schuine zijden past perfect en heeft een mooie zachte afrits tijk. Top service, goed op de hoogte gehouden per mail. Aanrader!!!

Een fijne topper voor een schappelijke prijs. Bezorging was niet snel maar het was het wachten waard!

Super topping.

Lang gezocht naar een koudschuim topping van goede kwaliteit. Slaapt lekker en voelt zacht aan.

Zeer goed voorlichtend bedrijf.

Erg goede site. Duidelijke voorlichting. Kon middels de uitgebreide beschrijvingen tot een goed afgewogen keus komen!

Perfect passend wiegmatrasje

Na aanleveren van de mal hebben de vakmannen een prachtig matrasje gemaakt op basis van de foto's en gevraagde maatvoering.

Goede service Duidelijke leveringsafspraak Helaas is het matras harder dan ik verwacht had van een medium.

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!