Geweldig matras!

Op mijn nieuwe talalai matras van deze matrassen fabrikant slaap ik fantastisch! Ik heb in de showroom verschillende matrassen uitgeprobeerd en kreeg erg goed advies over de mogelijkheden. Ik slaap als een roos, zelfs tijdens de hittegolf! Hartelijk dank

Fijn bedrijf en lekker matras

Ben blij met mijn nieuwe matras. Goed advies en communicatie.

Slecht

Ik herken niet al deze positiviteit over dit bedrijf. Wij ervaren dit totaal niet en zitten al vanaf 20 juli te wachten op een oplossing en vanaf 30 juli op het beloofde terugbellen. Gezien zij telefonisch slecht te bereiken zijn hebben we onze klacht nu ook maar naar hun gemaild en hierop ook nog geen reactie. Het interesseert hen denk ik niet dat wij vanaf het moment dat de matrassen geleverd zijn slecht slapen.

Heel goed product

Topdekmatras op maat besteld. Ziet er heel goed uit en ligt ook prima.

goed bedrijf

Communicatie met je klanten is een onderwerp van beoordeling , nog belangrijker is de kwaliteit van het geproduceerde matras . De bestelde matrassen heb ik kunnen ervaren , en die zijn conform het beloofde , goed van kwaliteit . De communicatie kan iets beter . Door de orderafhandeling te concentreren op minder mensen ontstaat duidelijkheid voor de klanten . De gekozen vervoerder in de aflevering service is uitstekend . Kortom de Matras Factory is een goed en betrouwbaar bedrijf . Cees van Leeuwen , Noordwijk

Perfect artikel .

Prima communicatie met dit bedrijf een korrekte bezorging op het afgesproken tijdstip . En het belangrijkste ; een perfecte matras voor een reeele prijs die je nergens anders zult vinden. Wij slapen heeeeeeerlijk . Bedankt Matras factory.

Ben zeer tevreden met de antwoorden op mijn vragen!

Ben heel goed geholpen en een prima uitleg op mijn vragen! Weet nu wat te doen met onze bedden! Bedankt,

Vakkundig advies

Uitstekende ervaring in een prettige zaak

Goede dienstverlening en binnen een week op maat gemaakte matrassen op mogen halen.

Goed geadviseerd en na 1 week op maat gemaakte matrassen opgehaald

Toppie toppie

In één woord geweldig. Vooraf kun je via de site een test doen welk matras bij je past qua gewicht, lengte, wat voor slaper je bent, enz. Dan krijg je een keuze voor 3 matrassen, kun je dat uitproberen in de winkel. Wij gingen voor de Dover firm matras, maar kwamen na advies in de winkel toch uit op een Pantera firm matras. Na 2 weken van bestellen en maken van het matras, netjes thuis bezorgd. We kwamen van een pocket matras af en moeten nog wat wennen aan het nieuwe matras. Maar ik kom nu wel uitgeruster mijn bed uit, en ik vind het heerlijk liggen. En eindelijk geen last meer van de middennaad, omdat je 2x 1 pers. matrassen hebt. Het sluit mooi strak tegen elkaar, en je zakt niet meer weg in de midden spleet.

Snel geleverd en schitterende matrashoezen pas perfect en ziet er weer als nieuw uit.

Mooie matrassen

Levering was iets meer dan een week later dan verwacht, kwam door corona virus, niet genoeg materiaal in huis voor fabricage. Om de zelfde reden deed de late levering geen pijn, ons eigen programma liep ook uit. De matrassen voor de boot zijn mooi en netjes uitgevoerd. Passen prachtig.

goed advies

Duidelijk en correct advies

Kwalitatief perfect op maat gemaakte boot matrassen.Vriendelijke advisering. Vlotte afhandeling.

Mooie matrashoes,goeie kwaliteit!

Matrashoes is van goeie kwaliteit,alleen de rits vind ik een beetje te dun rondom. Vorige hoes was de rits dikker,maar zal wel over nagedacht zijn!

uitstekend!

Goed advies en een super matras, erg blij mee!

uitstekende service

Prima service en product

Ik werd prettig geholpen in de showroom. Boxsprings en pocketvering matrassen gekocht voor een keurige prijs. De aflevering vond stipt op tijd plaats en de algehele communicatie was ook prima. We moeten nog even aan de matrassen wennen (ze zijn nog wat hard) maar daar hebben we 100 dagen de tijd voor, wat ook heel prettig is. Van harte aanbevolen!!

Nette en snelle levering

Vlotte en nette levering. Een prima topmatras.

Goede lattenbodem & communicatie van matras factory, maar slechte communicatie omtrent levering

Goed en regelmatig op de hoogte gebracht over lattenbodem door matras factory. Communicatie ivm levering door transportfirma liet te wensen over. Levering gebeurde dag eerder dan afgesproken en geen bericht ontvangen over levertijd (noch via e-mail, noch SMS)

Een zeer snelle verwerking van mijn opdracht en een even zo snelle levering. Een echte aanrader.

Binnen anderhalve week had ik mijn matras. Mijn vorige matras had ik ook bij matrasfactory gekocht. Hier heb ik lange tijd zonder rugproblemen op gelegen. Deze gebruikt mijn vrouw nu. Hij is nog in goede staat. De kwaliteit bij matrasfactor is gewoon uitstekend.

Alles mooi op tijd

Volgens afspraak

Vriendelijk, snel en prima matras!

de 5 sterren gaan over de ver(be)zorging van de bestelling

Heb het product nog niet uitgeprobeerd maar het ziet er goed uit.

voortreffelijke kwalitatieve topper tegen zeer acceptabele prijs

Goed product en vlot geleverd

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!