Fijne service, snelle levering

Erg tevreden over wieg matrasje van matras factory. Snelle levering, ondanks dat er even iets mis liep, waar snel over gecommuniceerd werd, was het matras uiteindelijk alsnog snel klaar. Ziet er top uit.

Top.

Maandagmiddag heb ik een top matras besteld via de website (incourante maat 100x210). Vier dagen later, op vrijdagmiddag heb ik het matras op kunnen halen. Service uitstekend. Ik heb de snelle service als een voorkeursbehandeling ervaren en ook het begrip voor onze situatie was zeer prettig. Matras is prima. Chapeau en dank.

Perfect, zoals we al gewend waren van M Line

Al 15 jaar hebben we een M Line gehad, nu toch weer voor M Line gekozen. Goede keuze geweest, het blijft geweldig slapen.

Fantastisch matras en super duidelijke communicatie gedurende het fabricage proces. Thuis levering was ondanks de lastige situatie voor de deur uitstekend. Kan het iedereen aanraden.

Goed advies en fantastische matrassen

Vorig jaar matrassen laten maken voor onze caravan. Zo heerlijk om op te slapen! Nu dus ook dezelfde matrassen gekocht voor op onze boxspring thuis. Fantastisch!

Schitterende matrassen en alles precies volgens afspraak geregeld.

De matrassen zijn zoals afgesproken gemaakt en geleverd.De afspraken zijn helder en worden precies nagekomen.

het hele proces van bestelling tot en met levering uitstekend verlopen

Het matras is netjes afgewerkt, is goed stevig en ligt prima ik kom alleen nog slaap te kort omdat de wekker mij elke werkdag wakker maakt

Correcte levering en communicatie.

Echte topper

Topmatras snel geleverd. Prima kwaliteit. Voelt koud aan en dat is prima. Anti zweet dus

Hele fijne matrashoezen geleverd

Prima kwaliteit.

Allemaal heel prettig!

prettig en betrouwbaar

prettig en betrouwbaar

Kwaliteit en leverantie volledig volgens mijn verwachting.

Na uitgebreid zoeken kwam ik bij Matras Factory terecht. ik vond de omschrijvingen van de artikelen erg duidelijk en het sprak mij zeer aan dat de door mij bestelde dekmatras speciaal gemaakt werd. Hij voldoet dan ook volledig aan mijn verwachtingen en ik vind ook de prijs kwaliteit verhouding "top".

Doen wat er belooft is

We hebben een topper besteld voor in de caravan. Maat opgenomen en simpel kunnen bestellen. Binnen twee weken in huis. Kortom; tevreden

GE-WEL-DIG!!!

Al een tijd werd ik 's nachts wakker met pijn in mijn heup en schouder. Het duurde dan ook even voordat ik weer in slaap viel (met veel draaien). Mijn matras (binnenvering) is vrij nieuw, maar de laatste 4 maanden sliep ik er niet lekker meer op. Ik werd vermoeider wakker dan dat ik mijn bed in ging. Toen kreeg ik de tip om een dekmatras te kopen. Na lang zoeken kwam ik bij Matras Factory uit. Ik heb gekozen voor de traagschuim topper, juist omdat mijn lichaam steeds zo pijn deed na het slapen. De service was keurig netjes, ik kreeg de topper binnen 2 weken binnen. Ik werd via de mail goed op de hoogte gehouden wanneer de topper werd verstuurd. Toen de topper netjes ingepakt binnen kwam, kon ik meteen zien dat de topper van kwaliteit stof was, met een goed werkende rits. Ik had verwacht dat ik een paar nachten zou moeten wennen, maar dit bleek helemaal niet het geval. Ook had ik gelezen dat het draaien wat moeilijker kan zijn op een traag schuim topper, maar daar heb ik zelf geen last van gehad. Ik heb ook veel minder de behoefte om te draaien, omdat ik heel comfortabel lig. Mijn lichaam is goed ondersteund en ik lig toch zacht. ( Tegen mijn man zei ik: Het voelt alsof ik zweef en toch lig ik zacht en geborgen). Ik ben echt heel erg blij met mijn topper, ik had dit al 4 maanden eerder moeten doen. Matras factory, bedankt!

Prima matras en netje op tijd geleverd.

Communicatie prima/ leverancier uit regio / precies op tijd en netjes geleverd door Hoekstra

positief!

snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Snelle en prima service

Een uitstekend adres voor een nieuwe matras.

erg tevreden

erg fijn matrashoes zit erg goed om het matras heen

Allereerst:de snelle levering, Het zag er prima uit en we hebben al heerlijk geslapen,dus in een woord “geweldig”

Prima prijs-kwaliteit

Absoluut de moeite waard om je matras hier aan te schaffen. Duidelijk, transparant en volgens afspraak!

Goede service en kwaliteitsproduct

Goede telefonische info gekregen en snel uitgeleverd. Prima matras voor redelijke prijs!

top

Mijn ervaring is heel goed met Matras Factory hele goed service Je wordt heel goed geholpen als je belt en de afleveringen zijn altijd netjes op tijd De matrassen zijn goed ingepakt

Na uitzoeken matrassen konden deze al snel worden opgehaald. Na tijdje proberen toch te hard, kon gelukkig omgeruild worden. Prima communicatie hierover en goede service

Wordt als herboren wakker

Goed matras.Ligt heerlijk. Voldoet zoals het beschreven staat

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!