We zijn in de showroom geweest. Daar aardig te woord gestaan maar bleek toch niet de kunde om erachter te komen naar watvoor matras we op zoek waren met onze slaapproblemen.

Volledig tevreden

De dekmatras besteld omdat we 2 matrassen hebben met verschillende hardheid in één hoes. Toch is dat niet ideaal. De matras is nog nieuw, maar het is niet comfortabel liggen op de grens tussen beide. De dekmatras zorgt er nu voor dat de naden niet meer voelbaar zijn. We zijn er erg tevreden over. De dekmatras zelf is netjes afgewerkt en ligt zeer goed. Ze werd heel snel geleverd, was goed verpakt. Prima en snelle service. Doe zo verder...

Heerlijke topper

We zijn helemaal tevreden met onze topper, ons iets te harde matras ligt nu heerlijk.

Prettig en duidelijk contact over matras op maat

Matrasje op maat volgens wens gemaakt en afgeleverd.

Positief

Goed product

Hele snelle service, zowel id levering van het matras als de reactie op de geschreven mail. We hebben een mal gestuurd van het wiegje en ook hier kregen we een ontvangst bevestiging van, dit hebben wij als zeer prettig ervaren!

Top kwaliteit matras!

Na een prima voorlichting hebben wij daar een topkwaliteit matras gekocht.

Prima levering

Je krijg wat je besteld en korte levertijden!!

Goede ervaring

Matrassen zijn netjes gebracht, door het verkeer wat later dan gepland, maar daar kon de chauffeur niks aan doen Goede matrassen voor die prijs!

Aanzienlijke betere topper dan die van een bekende beddenzaak en netjes geleverd.

Zonder van tevoren te weten wat nou het effect was van een goedkope topper van een bekende beddenzaak was hebben we een miskoop begaan. Het was niet duur, maar we sliepen ook voor geen meter. Na wat extra onderzoek online bleken ook alle 'upgrades' daar weinig interessant ten opzichte van de Pantera koudschuim topper hier. Kortom, keuze snel gemaakt en besteld en sindsdien slapen we weer als een zonnetje.

Comfortabel maatwerk geleverd

Boven verwachting en zeer snel een super topper geleverd...toppers zijn het!

Wiegmatrasje besteld bij de matrasfactory en zij hebben het keurig op maat gemaakt en opgestuurd, Klasse!

goed geholpen, overzichtelijk aanbod

al eerder een caravanmatras gekocht, nu een matras voor bejaarde moeder. Fijn dat afgesproken kon worden dat eventueel een hardere/zachtere kern geleverd kan worden als blijkt dat deze hardheid toch nog niet helemaal goed is, fijne service!

Gewoon goed

Het is reeds de tweede keer voor mij. Vlotte levering, past perfect en je ligt er heel goed op.

Weldadig gevoel

Ik heb eindelijk na zeer lange tijd van zoeken naar een bij mijn rug passend matras weer zin om op een matras te liggen.

Percies wat we hadden afgesproken

Afspraak gemaakt over het op maat gemaakte matras + levertijd, dit is uitgevoerd zoals we hadden afgesproken.

Bij twijfel....matras factory das best.

Snel accuraat, koppelen terug

Ik ben zeer tevreden over het babymatrasje

Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop bij jullie. Het matrasje was goed verpakt en geleverd binnen de afgesproken levertijd. Ziet er heel goed uit en past perfect. Ik denk dat mijn kleinzoon er heerlijk op slaapt. Vriendelijk dank, Erna van der Meer

De service, antwoorden op al onze vragen, bezorging, maar ook de kwaliteit van de matrassen zijn super.

Topklasse

Een bekende zegswijze stelt "Beter is de vijand van goed.." en daar sluit ik me bij aan. Ook Yogi beer zei al eens "wanneer iets niet stuk is ga je het toch ook niet repareren?!". De Matras Factory is niet gewoon maar gewoon goed! Vaklui boordevol ervaring die 100% weten waar ze het in hun vakgebied over hebben. En die kennis zie en voel je direct terug in hun aanpak en servicegerichtheid. Gewoon een topzaak voor wanneer je ook daadwerkelijk serieuze aandacht wilt schenken aan dat 1/3 deel van je leven dat je slapende doorbrengt. Resumerende: een reisje naar Heerenveen om vervolgens de rest van je leven van een goede nachtrust te kunnen genieten lijkt me beslist geen verdane tijd. De Matras Factory verkoopt geen luchtkastelen of flauwekul verhalen maar vooral excellente matrassen en vakkundigheid in advies en service. Gewoon een èrg goed bedrijf dus.

top

alle tijd en aandacht en een heerlijke matras

goede stevige matras

Slaapt echt lekker. Ik hoop dat ie stevig blijft.

Snel geregeld en bezorgd, gewoon perfect!

Moest vanwege terminale ziekte nieuwe matrassen. Goed advies in de webshop, waardoor de keuze snel gemaakt was. Betaald via Ideal en ook de levering was supersnel, en dan ook nog de mogelijkheid van proefslapen. Gewoon perfect!!!!

Snel en goede kwaliteit

Omdat wij een maatwerk topdekmatras nodig hadden hebben we deze per mail besteld. Helaas was de eerste keer de bestelling niet goed doorgekomen maar na een telefoontje werd het allemaal goed en snel opgepakt. Na de betaling denk ik 1 week later de matras al in huis! Sneller dan dat ze aangegeven hebben! Mooie degelijke kwaliteit!

Snel en goede kwaliteit

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!