Prima contact en afwerking van offerte tot aflevering

Op verzoek patroonpapier toegestuurd. Goed advies en prima product cf eisen tijdlijn afgeleverd.

Alles perfect verlopen en tevreden over het bestelde.

Goed op de hoogte gehouden van bestelling, productie en levering.

Goede nachtrust

Mijn logees zijn erg tevreden en komen helemaal tot rust.

Ik slaap weer heerlijk met de nieuwe topmatras

Prima matras ziet er goed uit, snelle levering, netjes verpakt

Prima matras ziet er goed uit, snelle levering, netjes verpakt. Maten precies zoals opgegeven. Wel wat zachter dan het originele caravanmatras maar lijkt zo op het eerste gevoel wel prima te liggen. Nog niet echt mee gekampeerd dus nog geen uitgebreide lig-ervaring.

Geweldig!!!!

Na telefonisch contact om zeer snel te leveren wegens vertrek naar buitenland, geleverd zoals beloofd en zeer snel. Bedankt voor deze uitzonderlijke service!!

Hele vakkundige service

Goede uitleg in de winkel en top service bij brengen en monteren. Alle rommel wordt netjes opgeruimd en meegenomen

Fijn product

Fijn product. Men hield zich wel niet aan de afgesproken dag voor de levering.

Goede service met veel duidelijkheid

Begin van de maand een matras voor onze zoon besteld en website geeft een zeer duidelijk beeld aan over wat het aanbod is en wat we kunnen verwachten in levertijd. Matras was binnen 2 weken in huis - kwaliteit is goed.

Tevreden klant

Snelle service en levering en erg fijne (top)matrassen

Top bedrijf

Vanaf mijn eerste vraag tot bestellen en levering werd ik perfect geholpen. Ik werd constant op de hoogte gehouden ook door de vervoerder! Een klant nog echt een klant bij Matras Factory!!

Deskundig personeel en prima service.

Prima en deskundig geholpen door de verkoper. Ondanks het juiste advies toch eigenwijs en een te zacht matras gekocht. Omruilen geen enkel probleem. Snel en correct opgelost. M.a.w. goede service en deskundig personeel. Mijn volgende matras wordt hier gekocht.

Super matras

Perfecte en vriendelijke communicatie

Snelle service, prima uitvoering nav toegestuurde mal.

Perfect matrasje, snel geleverd, helemaal op maat!

Perfect matrasje, snel geleverd, helemaal op maat!

Topkwaliteit

Uitstekende leverancier

Perfect product en perfecte service

Heel goede ervaring met bestellen, betalen en ophalen. Het op maat gemaakte matras is perfect voor mijn dochter en was ook heel snel geproduceerd. Matras Factory kan ik zeker aanraden!

Wel zouden een paar handvatten aan de zijkant van de matras handig zijn bij 180x200

Helemaal goed

Mijn twee logeermatrassen hadden een opfrisbeurt nodig; een nieuwe matrashoes/-beschermer leek me een goeie oplossing. Ik was toch wat bang dat ze niet zouden passen of dat de kwaliteit zou tegenvallen maar die angst was ongegrond. De hoezen aanbrengen was een fluitje van een cent en het resultaat fantastisch.

Betrouwbaar en goed

Mooie duidelijke site en een prima levering. Wat ik wel mistte was een directe bevestiging van je bestelling naar je mailadres.

Zeer aan te bevelen

Vlugge levering en schitterende qualiteit

Goede communicatie. Eerder afgeleverd dan bij bestelling aangegeven.

Prima topmatrashoes voor redelijke prijs

Een hoes besteld voor een topmatras,bevalt prima ,90-200 cm

Perfecte aankoop

Een beetje op de gok online gekocht. Ik vind dat proefliggen in winkels toch ook echt heel lastig, voel het verschil soms niet of nauwelijks. Maar ik heb nu gewoon een goed en fijn matras en belangrijkste: mijn rug gaat met de week beter!

Businesspark Friesland-West 7

8447 SL Heerenveen

Over Matras Factory

Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!