Wij zijn heel blij met onze nieuwe matrassen en liggen er erg lekker op!
Na de online bestelling van 2 hoofdkussens (Talalay® Latex hoofdkussen 'Super Comfort') op 5 mei 2019 twee dagen later een bericht ontvangen dat de levering zou plaatsvinden in week 21. We zitten nu in week 23 en nog steeds niets ontvangen (geen kussens en geen nadere uitleg). Dit is voor mij onacceptabel en heb besloten om de bestelling te annuleren.
Bij matrashoes.com, onderdeel van matras facotory een nieuwe hoes voor ons topmatras besteld. Pluspunt 1 was al dat ze de juiste maat hadden omdat wij niet echt een standaardmaat bed hebben, pluspunt 2 is dat de hoes snel gratis en goed verpakt werd bezorgd. Pluspunt 3, doe hoes was heel makkelijk om het matras te leggen doordat deze helemaal opengevouwen kon worden. Pluspunt 4 de hoes past perfect. Pluspunt 5, ik heb op meerdere websites gekeken en matrashoes.com was een van de goedkopere. Helemaal tevreden dus.
Alles volgens bestelling afgeleverd. Prima kwaliteit voldoet aan onze verwachtingen.
Nog iets preciezer de levertijd communiceren. Was toch wat langer dan de site beloofde. Voor ons geen probleem overigens.
Pluspunten
Fijn dat jullie matrashoezen hebben van natuurlijke materialen en biologisch katoen!
VerbeterpuntenTip - het kan handig zijn om de grotere hoezen van twee helften te maken die je los kunt ritsen - dan past iedere helft namelijk in de wasmachine. Volgens mij is dit een relatief kleine moeite met een groot plezier. (niet om het vaak te wassen - maar fijn als het kan!)
Pluspunten
Had het snel binnen en paste ook goed
VerbeterpuntenWeet ik niet
Pluspunten
snelle levering ,volgens afspraak
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Gezien ons kindje nog moet geboren worden, kan ik nog niets zeggen over de kwaliteit. Jammer dat ik geen trackingcode ontving, alsnog een bericht dat mijn matrasje bij de buren werd afgeleverd. Verder tevreden!
Pluspunten
Mooie kwaliteit matrassen met op-maat-service. Snelle reactie op de mail en bij een vergissing in levering heel snel actie ondernomen.
VerbeterpuntenEnkele standaard maten op voorraad hebben waardoor die matrassen sneller leverbaar zijn.
Pluspunten
Echt top matras voor de wieg. De kraamzorg controle was zeer lovend over de kwaliteit. een aanrader
Pluspunten
Goed advies en goede kwaliteit
Pluspunten
100% tevreden
Pluspunten
Goede en snelle communicatie, levertijd zoals afgesproken.
Pluspunten
goed advies en snelle levering!
Pluspunten
Prima kwaliteit matras. Goed advies en snelle levering van product. Zeer tevreden!
Pluspunten
matras was precies zoals beschreven en werd geleverd zoals beloofd
Pluspunten
Geen poespas en geen flauwekul: zoek je een bed? Daar vind je jouw bed. Groot, klein of daar tussen in? Hard, zacht of daar tussen in? Lakens, slopen, molton matrasdek? Ze hebben het allemaal, in alle matrasmaten. Vlotte levering tot in de slaapkamer. Je moet je nieuwe bed alleen nog wel zelf opmaken.
VerbeterpuntenAnno nu moeten ze de oude matras meenemen en recyclen.
Bedankt voor uw mooie en leuke review! En betreffende uw opmerking over het meenemen en recyclen van het oude matras; we gaan hier binnenkort mee aan de slag om dit mogelijk te gaan maken en het als extra service aan te bieden naar onze klanten toe. Met vriendelijke groet, AG Matras Factory
Pluspunten
Kan nog geen echt oordeel hebben over een eerste aankoop
Pluspunten
De dekmatras wordt goed gemaakt, zoals opgegeven.
VerbeterpuntenDoordat er een grondstof voor onze dekmatras er niet was, werd er later geleverd dit had wat eerder aan ons verteld kunnen worden. Op zich geen probleem voor ons dat het later kwam maar de klant op tijd informeren is voor de klant prettig..
Pluspunten
Goed Product snelle en accurate levering.
Pluspunten
prima klantgerichte service
Pluspunten
Jullie website gaf mij meteen een goede indruk en alles op de site zei "kwaliteit en betrouwbaarheid " en dat is zeker ook voor ons waarheid geworden. Wij zijn erg blij met onze matrassen en hebben het al over jullie gehad tegen vrienden/familie.
Bedankt voor uw prachtige review! Met vriendelijke groet, Arne Matras Factory
Pluspunten
Correcte afhandeling van bestelling. Heel tevreden met de kwaliteit van onze aangekocjte topmatras.
Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw review! Met vriendelijke groet, Arne Matras Factory
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!