Pluspunten
Gewoon heel goed
Wanneer je op de bezorg dag niet thuis bent, dat je dan zelf een andere bezorg dag aan kunt geven. Bij het postorderbedrijf GLS kun je alleen 's morgens ophalen. Dat is te beperkt voor werkende mensen.
Pluspunten
Goed geholpen en nam de tijd. Flexibel met betaling en levering.
VerbeterpuntenThalalay kussens zijn erg groot en dik. Mag allemaal iets kleiner.
Pluspunten
Zeer tevreden wat betreft kwaliteit, communicatie en levering.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend. Duidelijke website met goede uitleg. Prima communicatie, m.b.t. wanneer matras in productie is genomen, wanneer deze klaar is en afgeleverd wordt. En aflevering ging volgens de afspraak. Kortom, echte aanrader!
Pluspunten
Heel behulpzaam.
Pluspunten
Nog verder geen ervaring tot nu toe is alles prima gegaan
VerbeterpuntenDie heb ik niet was prima
Pluspunten
Snel
Pluspunten
Goede informatie. Vriendelijk. Correct.
Pluspunten
no nonsens mentaliteit en men weet waar men het over heeft. min punt is dat kosten vooraf niet altijd duidelijk zijn. voor ons speelde dit niet omdat we online met de mate een offerte hebben opgevraagd. maar je zou bijvoorbeeld wat richtprijzen op internet kunnen zetten.
Pluspunten
1 belletje was genoeg om alle informatie te krijgen welke ik nodig had. Vervolgens de bestelling direct gemaakt en binnen de afgesproken termijn de topper binnen gekregen. En het verschil tussen onze oude topper en de nieuwe was gelijk voelbaar. Heerlijk geslapen.
Pluspunten
Goede no nonsens voorlichting en prima matrassen. Eindelijk slaap ik weer goed!
Pluspunten
Behulpzaam, vriendelijk en gedaan wat ze beloofden. Gewoonweg keurig geregeld.
Pluspunten
Laagdrempelig, meedenkend, behulpzaam, no-nonsense
VerbeterpuntenDe ene medewerker was beduidend spraakzamer dan degene die ons hielp. Hierdoor was het contact aanvankelijk stroef en kregen we weinig informatie, gaandeweg (door vragen v onze kant) kwam hij wat los en vertelde meer uit zichzelf.
Pluspunten
De bestelling verliep vlot, de keuzemogelijkheden waren duidelijk, de levering was zoals gepland, de kwaliteit zoals verwacht. Kortom: Superservice!
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!