Pluspunten
Snelle en duidelijke communicatie via email en telefoon. Gemaakte afspraken worden uitstekend nagekomen. Erg tevreden met de aangeschafte matrassen.
Pluspunten
Perfecte afhandeling van mijn bestelling.
VerbeterpuntenVoorlopig geen
Pluspunten
Snelle respons op vragen, accurate inschatting van de levertijd.
Pluspunten
Duidelijke uitleg op de site, ik moest een mal van de wiegbodem op sturen. De bestelling geplaatst, mal opgestuurd en binnen een week is het matras geleverd. Kan niet beter/sneller!
Geen, alles is prima verlopen. Erg blij met ons matrasje!
Pluspunten
Prima info en service in filiaal Emmen. Alle afspraken verliepen goed, ook de precieze tijd van bezorgen.
Dank voor uw review! Wij hebben echter geen filiaal in Emmen, wellicht bedoelt u ons filiaal in Heerenveen? Hoe dan ook wensen wij u veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Levert een prima product, conform de opgegeven specificaties en binnen de gezegde termijn. Wat wil je meer?
Pluspunten
Top Service!! Zonder afspraak is voor ons een matras op maat gemaakt en geleverd in de vakantie periode.
Pluspunten
Werd ruim de tijd genomen om matras bij mij passend te vinden. Prima advies, prima matras.
Pluspunten
Zie bovenstaand
Pluspunten
Kwaliteit en van alle bedrijven die matrassen op maat maken en leveren toch veruit één van de best geprijsde
Pluspunten
Top bedrijf !!! Deze mensen weten waar ze over praten en zorgen dat je het het matras vind wat bij je past. Eindelijk een zaak die je niet alleen het duurste probeert aan te smeren. Inmiddels 2 matrassen voor de caravan en een wieg + kindermatras op maat laten maken. De Matrassen zijn perfect op maat en ook de hoes is mooi stevig. De levertijd is kort en de communicatie duidelijk.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, uitstekende kwaliteit matrasje!
Pluspunten
Matras is netjes aangepast. Communicatief correct en duidelijk. Niks op aan te merken.
Verbeterpunten/
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!