Pluspunten
Prima matras, voldoet aan verwachtingen.
VerbeterpuntenCommunicatie bij aflevering van matras verliep niet goed. Moest zelf bellen waar matras bleef. Keurig excuses en daarna snel afgehandeld.
Pluspunten
Snel advies, en mooie snelle levering
Pluspunten
Goed assortiment, goeie prijzen, snelle levering en goeie kwaliteit.
Pluspunten
Alles volgens afspraak. Matras op maat past perfect
VerbeterpuntenIets meer uitleg dat de bedbodem ook van invloed kan zijn
Pluspunten
Zij maken hun slogan " wij maken uw nachten " echt waar. Na een nachtje wennen heerlijk geslapen
VerbeterpuntenIk zou niet weten
Pluspunten
Mijn vorige beoordeling was een vergissing. De naam Kiyoh zette mij op het verkeerde been en ik dacht dat dat een dienst was die probeerde te installeren. Over Matrasfactory heb ik alleen maar lovende woorden. Absoluut een aanrader. Peter Venhuizen, Leeuwarden
VerbeterpuntenMijn creditcard werd niet herkend dus het feest ging niet door.
Er zat geen retourbon bij de bestelling.
Pluspunten
Heldere site, wel lastig vindbaar.
Verbeterpuntenvindbaarheid op google (SEO)
Pluspunten
Wij zijn zeer tevreden over de aanvraag tot aan de levering. Qua organisatie, uitleg, kennis en vakmanschap, behandeling en verdere uitvoering echt een pluim. Het bedrijf is echt een aanrader. Bedankt.
Pluspunten
Snelle levering en makkelijk betalen.
VerbeterpuntenCommunicatie verliep enigszins stroef, en de antwoorden leken wat star. Toch hoeft de verkoper niet star te zijn, maar kwam het in de mail zo over.
Bedankt voor uw review. De verlijming is nodig voor het produceren van het kussen. Zonder deze verlijming is het niet mogelijk om het kussen in de gewenste vorm te krijgen. U heeft verder bij het liggen geen last van deze lijmrand. Fijn om te horen dat het kussen goed ligt en goed ventileert. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop. Met vriendelijke groet, MS Matras Factory
Pluspunten
Goed advies, goede kwaliteit en prijs
offerte voor verzending controleren op juistheid
Pluspunten
goede communicatie via mail , snelle levertijd , prima bezorging met goed en duidelijk klantcontact.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
prettige verkoper en communicatief goed. ook via e-mail.
VerbeterpuntenDe heer die bij het ophalen van het matras ons hielp was helaas niet goed te pas. Vond ons/het werk blijkbaar niet leuk. Voelde aan als een koude douche wat we erg spijtig vonden. Hadden we na het goed contact tijdens de aankoop niet verwacht...
Pluspunten
geen negatieve punten
Volgens mij vermeld u online dat ik gebeld/gesmst zou worden door het bezorgbedrijf zodra ze op het punt staan langs te komen. Dit is niet gebeurd. Mogelijk gebeurt dit vaker zo, dan dit aanpassen op uw site daarnaast is ook niet aangebeld, ik was betreffende ochtend thuis en vond eind vd ochtend een niet thuisbericht. Maar goed daar kan Matras Factory weinig aan doen
Pluspunten
goede communicatie, snelle levertermijn, snel antwoord voor vragen,
Verbeterpuntenmss meer uitleg over de soorten matras in de eerste email?
Pluspunten
Was even iets fout gegaan met de afmeting van het matras, maar dit is keurig herstelsd
Pluspunten
Zeer correct
VerbeterpuntenGeen verbetering mogelijk
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!