Pluspunten
Goede uitleg zowel op de site als door de telefoon.
Pluspunten
Vlot, snel, goede afhandeling en goede kwaliteit
Pluspunten
Goede producten!
VerbeterpuntenMeer communicatie
Pluspunten
Snelle levertijd en zeer tevreden over het topdekmatras. Mijn rugklachten waar ik last van had zonder topper zijn verdwenen.
Pluspunten
Het matrasje werd veel sneller geleverd dan verwacht!
VerbeterpuntenLaat even weten dat het pakje onder weg is.
Pluspunten
betrouwbaar en netjes bedrijf
Pluspunten
prettig contact; punctuele aflevering volgens afspraak. Product reeds lang bekend - maart 2007.
VerbeterpuntenBij vernieuwing van product- M-Line matras 'Slow Motion 4'-100x200cm, in brochures nieuwe benaming gebruiken, of de vernieuwing duidelijk beschrijven.
als uw transport bedrijf belooft om op een bepaalde datum te leveren, is het ongehoord dat ze een dag later komen, zonder verwittigen. weer een dag van mijn schaars verlof weggegooid.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zien in uw beoordeling dat er iets mis is gegaan tijdens het transport. Dit betreuren wij. Bijna altijd wordt er door GLS de volgende dag geleverd. Helaas heeft de vervoerder dat in dit geval niet na kunnen komen. Wij zullen GLS hierop aanspreken. Wij hopen dat ondanks de verlate levering u toch plezier heeft van uw bestelling. Met vriendelijke groet, MS Matras Factory
Pluspunten
Alles ging prima, de levering was ruim op tijd, de kwaliteit ziet er prima uit.
Pluspunten
EEN GOED PRODUCT
VerbeterpuntenZE HEBBEN ONZE MATRASHOES OP HET VERKEERDE ADRES VOOR DE DEUR GEZET EN DAT IS NIET NETJES
Pluspunten
Vlotte communicatie bij vragen en zeer verzorgd eindproduct
Pluspunten
heldere informatie en keuze-adviezen, gemakkelijk en prettig nader overleg (over bijv. bezorging), snelle levering, gekozen matras bevalt prima - tot dusver ;-)
Pluspunten
Zeer vriendelijk en professioneel, snelle antwoord
VerbeterpuntenGeen
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!