Pluspunten
Website was duidelijk, levertijd ook. De levering was keurig op tijd en er werd ook netjes van te voren gebeld. Super
VerbeterpuntenNee
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit en mooie prijzen
Pluspunten
Goede afhandeling van de aankoop Het product heeft een mooie prijs/kwaliteit verhouding
Pluspunten
Snelle reactie per mail, telefonisch netjes geholpen, snelle verwerking binnen week kon ik het bestelde matrasje al ophalen.
Pluspunten
Verzocht sneller te leveren om medisch redenen. Bedrijf reageerde snel met bericht te kijken wat ze konden doen. Matras lijkt een week sneller gelever te zijn, maar weet niet of het op mijn verzoek was. Wilde matras ruilen tegen zachtere en lengte leek niet goed. Lengte lijkt wel goed bij nader inzien. Bedrijf hand anders geen moeite met inruil van matras, ook tegen een zachtere. Is een bonuspunt. Vlekkeloos proces.
VerbeterpuntenMeer vakmanschap in huis halen en integreren in website: Hardheid van matras is niet alleen afhankeliijk van gewicht. Bouw van lichaam is eigenlijk belangrijker. Brede schouders, heupen, of ben je bol of tenger? Allemaal belangrijkere factoren dan gewicht - in beginsel. Volgens mij weten ze dat ook, maar nu nog mooi verwerken op de website. Hoeft niet snel, wel goed en mooi.
Pluspunten
Duidelijkheid. Goede kwaliteit. Goede uitleg over de informatie van de matrassen. Tevens een goede garantie
VerbeterpuntenMeer reclame maken voor dit bedrijf.
Pluspunten
Zeer vakkundig en helder advies gekregen mbt de keuzemogelijkheden en beste optie. Tot onze verbazing konden we het matras op maat al een week later ophalen, supersnel!
VerbeterpuntenWe kregen het matras ingepakt mee, konden dus geen blik op het eindresultaat werpen en ter plaatse kijken of het aan onze verwachtingen voldeed. Was fijn geweest als dat wel had gekund.
Pluspunten
Snelle service...Goede informatie over het product
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede kwaliteit tegen een vriendelijke prijs. Zorgvuldig verpakt verzonden en binnen een paar dagen in huis.
Pluspunten
Goede prijs voor gifvrije en gecertificeerde matrassen
Het zou prettig zijn als er een ontvangstbevestiging zou kunnen worden verstuurd
Standaard na iedere internetbestelling wordt er door onze webwinkel een automatische ontvangstbevestiging verstuurd. Sommige email providers hanteren strenge regels voor het ontvangen van email van afzenders waarvan u nog niet eerder een mail heeft ontvangen. Het kan daarom voorkomen dat deze bevestiging in de map met ongewenste post in uw mailaccount terecht is gekomen. Vooral bij Hotmail-accounts wil dit nog wel eens gebeuren helaas. Wij hebben u na ontvangst van uw mal voor het wiegmatrasje inderdaad geen bevestiging meer gestuurd. Wij zullen intern bespreken hoe we dit beter kunnen doen. Bedankt voor uw feedback en uw beoordeling. Met vriendelijke groet, Arne Matras Factory
Pluspunten
fijn matras en snel gereageerd op mijn vraag en een snelle levering! kortom tevreden!!
Matras werd niet op de juiste plaats geleverd....
Hallo Paul, er is inderdaad per abuis op het factuuradres afgeleverd in plaats op het verzendadres. Dit hebben we verkeerd in ons verzendsysteem ingevoerd. We zullen hier in het vervolg extra kien op zijn om dit soort fouten te voorkomen, onze excuses hiervoor. Bedankt voor uw feedback en ik hoop dat u desondanks de levering op het verkeerde adres veel plezier beleeft aan uw nieuwe topdekmatras. Met vriendelijke groet, Arne Matras Factory
Pluspunten
Betrouwbaar en heel snelle levering Zeer tevreden , Aan anderen vertelt en die intussen ook al klant zijn
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!