Matras was verkocht als comfortabeler als de eerste aankoop en dit is absoluut niet het geval
Pluspunten
Super geholpen met m'n vragen, snel geleverd en de maten waren perfect! Helemaal top!
Pluspunten
uitvoering overeenkomstig voorstel
Pluspunten
Zeer vriendelijk, behulpzaam via de e-mail. Snelle levering voor op maat product.
Pluspunten
Snelle levering, communicatie, collega Arne Gartz (uitstekend)!
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan.
Pluspunten
Goede klantenservice: zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Superkwaliteit matras. Snelle levering.
VerbeterpuntenMeer locaties in het zuiden van het land om proef te liggen zou fijn zijn (kom uit Brabant). Het gaat toch om een redelijk duur matras, wat ik niet zonder proefliggen online zou kopen.
Pluspunten
Alles was perfect!
Pluspunten
bezorgen
Pluspunten
Zelf je matras online bestellen.
VerbeterpuntenWat ik mis aan de verkoopmedewerk(st)er in Schiedam is kennis en enthousiasme. Betere afstemming matrasfactory en bezorgdienst en klantvriendelijker aan de telefoon zijn, HEEL BELANGRIJK (geldt voor Matrasfactory en de bezorgservice binnendienst) en oplossingsgericht zijn. Ik kreeg van Matrasfactory een brief dat de transporteur contact op zou nemen voor het maken van een afspraak. En maar wachten en wachten dus zelf maar gebeld. Geen matras bij de bezorgdienst vandaar dat er ook niet gebeld is natuurlijk. Lang verhaal kort: matras was gevonden maar moest zelf weer bellen hoe het ermee stond of het matras gevonden was terwijl de binnendienst van de bezorger daar al van op de hoogte was. Bel dan de klant zelf en ga niet uren zitten wachten totdat de klant zelf weer moet bellen.
Pluspunten
Prijs, kwaliteit en materiaal
VerbeterpuntenLevertijd
De matras ligt goed, maar rook in het begin nog erg nieuw/chemisch
Allereerst bedankt voor uw positieve beoordeling. Doordat wij per klantorder de matrassen maken en daarna zorgvuldig verpakken in een sterke folie om het matras naar u als klant te versturen, kan het een heel enkele keer voorkomen dat er een lichte geur vrij komt wanneer het matras uit de verpakking gehaald wordt. Dit is echter volkomen onschuldig en deze geur verdwijnt vanzelf binnen enkele dagen, zoals u waarschijnlijk ook ervaren heeft. Met vriendelijke groet, A.G. Matras Factory
Pluspunten
goede kwaliteit matras, conform doorgegeven maten.
VerbeterpuntenDuidelijker communiceren dat product geleverd wordt zodra de betaling binnen is. Betaling achteraf als mogelijkheid toevoegen.
Naar aanleiding van uw verbeterpunt hebben we het duidelijker op onze website vermeld. Bedankt voor het meedenken en uw positieve beoordeling! Met hartelijke groet, A.G. Matras Factory
Pluspunten
Was zeer tevreden,
Pluspunten
Hoes om matras ziet er netjes uit en kan goed gewassen worden.
VerbeterpuntenMatrastopper is erg zacht Kan niet zien of de beloofde super kwaliteit ook feitelijk gebruikt is.
Pluspunten
Snelle levertijd
VerbeterpuntenDe Matras van onze caravan was iets te breed dus heb ik het houten schot wat tegen de zijkant aanzit moeten verwijderen.Ik heb de caravan meegenomen met inmeten en dan ga je er van uit dat dat helemaal goed komt dit is dus niet helemaal het geval. Vandaar dat ik kennis en vakmanschap een 5 heb gegeven. Ik heb hier geen klacht voor ingediend want wij zijn al met de caravan op vakantie geweest en ik had daarom geen tijd om een lange mailwisseling etc. door te komen !
meer personeel in verkoop of i.e.g. voor telefoon
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!