Pluspunten
prettige behandeling in een goeie sfeer.
Pluspunten
tevreden over gehele proces. goed ekwaliteit past goed
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Het matras moest de oplossing zijn voor mijn rugklachten. Naar jarenlang op matige matrassen te hebben geslagen en fysiek zwaar werk was ik toe aan een beter bed. Nu was het eindelijk zover en mijn oog was gevallen op de service van de matras factory. Niet alleen werd het matras snel geleverd maar kon ik hem ook nog naderhand zachter of harder laten maken. Dit bleek echter niet nodig, het matras is perfect, niet te hard en niet te zacht. Daarbij heb ik sinds ik er op slaap geen last meer van mijn rug gehad. Matras Factory, dankjewel!
Pluspunten
Snelle services
VerbeterpuntenOp matras (verpakking) was geen herkenning met het bestelde product.
nvt
Pluspunten
Zeer professioneel sympathiek ervaren verkopers. Die alle tijd aan je besteden ,en je ook met rust laten als je wat bedenktijd wilt , Ook telefonisch word je goed geholpen . Er word in alle opzichten mee gedacht over zaken ,bijv .tijdens het bezorgen werden mijn spullen ook nog naar boven gebracht , dat was bij een vorige aankoop elders wel anders ,tot de voordeur en de rest mocht ik zelf doen Er is een heerlijk slaaplaboratorium waar je kunt proef liggen . Ook voor mijn boot ben ik er geweest ,daar heb ik matrassen en complete stoffering laten maken ,het klinkt wat afgezaagd maar in alle opzichten prima service en alles op tijd volgens afspraak. Dit is zo,n voorbeeld zaak waar de klant nog als mens word behandeld ,en die graag terugkomt en deze ervaring graag deelt .
Pluspunten
snelle levering en ik ben persoonlijk geholpen via de mail. Ik heb deze correnspondentie als zeer prettig ervaren
Verbeterpuntenwellicht betere presentatie in de winkel. Minder rommellig
Pluspunten
Alleen maar positief. Geen wanklanken en die kleine slaapt net als bij het eerste matras als een dolle!
VerbeterpuntenTweede bestelling beetje korting doen of een extraatje voor trouwe klanten. Korting op een aero sleper ofzo...
Pluspunten
Keurige communicatie, keurige afhandeling bij een "oneffenheidje"
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!