Pluspunten
Prima geleverd volgens afspraak.
Pluspunten
Matras ziet er goed en kwalitatief hoogstaand uit We slapen er ook erg goed op
VerbeterpuntenDoor fout in de order-intake was ons matras niet geproduceerd en kwam daardoor 2 weken later. Vervolgens heeft ook de vervoerder een fout gemaakt op de dag van aflevering en kwam het matras ook toen nog een dag later. Al met al ging het niet helemaal vlekkeloos. Daar zijn de scores ook lager
Bedankt voor uw toch positieve beoordeling. Nogmaals onze excuses voor de vertraging in de levering van het matras. Naar aanleiding van uw feedback m.b.t. de order-intake en het vervoer hebben we het order-intake proces verder aangepast zodat dit in de toekomst niet weer kan gebeuren. Nogmaals bedankt voor uw reactie en fijn om te horen dat u goed op uw nieuwe matras slaapt. Met vriendelijke groet, A.G. Matras Factory
Pluspunten
Alles.
Pluspunten
Goeie prijs/kwaliteit ; duidelijke site ; vlotte communicatie
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Pluspunten
Gewoon snel en goed, prijs ook OK.
VerbeterpuntenGeen idee. Nog geen trammelant gehad oid.
Pluspunten
Erg snelle levering, klantvriendelijk en de monteur was ook op tijd en ontzettend snel met de montage,
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer duidelijke website, goede informatie.
VerbeterpuntenIk had het prettig gevonden als het oude matras mee terug genomen was.
Pluspunten
Snel en makkelijk bestellen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Pluspunten
Na een telefoontje de juiste prijs via een omweg toch gelukt! Supersnelle levering
Verbeterpuntengeen... niets ter verbetering vatbaar!
Pluspunten
Prettige telefonische contacten, goede service, verstand van zaken
Pluspunten
Prima telefonisch geholpen.
Pluspunten
Duidelijke website. Goede afwikkeling van bestelling.
Pluspunten
goed advies in de winkel in Steenwijk, prima afhandeling bestelling
Verbeterpuntenprijs wat aan de hoge kant
Pluspunten
Alles is super goed gegaan ben echt blij dat ik het zo heb gedaan :)
Pluspunten
goed communicatie: wij hebben het verkeerde matras gekregen, meteen gebeld en de volgende dag konden we het juiste matras ophalen.
VerbeterpuntenBeter kijken of de juiste matras bij de juiste klant komt!
Pluspunten
Service en snelheid van levering
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!