Pluspunten
Keurig verpakt in plastic geleverd
VerbeterpuntenJullie hadden her de eerste keer op het verkeerde adres bezorgd maar hebben het goed opgelost.
Pluspunten
Kwaliteit/prijs
VerbeterpuntenPrijs
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitverhouding, stevige matras, snelle levering conform afspraak en communicatie vooraf. Erg tevreden klant!
Pluspunten
Service minded - to the point - specialisatie - communicatievaardig
Er is geen contact geweest wanneer ons product bezorgd zou worden (pas op het eind) en moest er zelf vaak achteraan bellen wanneer dit geleverd zou worden. Levertijd was langer dan aangegeven.
Pluspunten
Fijne Talalay voor een goede prijs onder de 1000 euro!
VerbeterpuntenIk vond de winkel in Schiedam niet erg mooi. Maar als mijn matras daardoor goedkoper is dan vind ik dit geen probleem.
Pluspunten
goede prijs kwaliteit verhouding , snelle levering
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk te bestellen, snel geleverd.
VerbeterpuntenPrijs is aan de hoge kant en matras geeft best snel kuilvorming.
Pluspunten
Alles geheel volgens verwachting verlopen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel bevestigingsbericht ontvangen
VerbeterpuntenPlanning om te leveren ging een beetje stroef en communicatie om nieuwe leverdag in te plannen was onprettig met telefoon medewerker.
Pluspunten
Communicatie over status
VerbeterpuntenBij levering oude matrassen of bedden meenemen zou een aangename service zijn. Zelfs tegen extra betaling.
Matras is wel behoorlijk hard. Er moest een topmatras bijgekocht worden.
Het topdek ruikt erg naar rook. Het lijkt alsof het in een opslagplaats heeft gelegen waar gerookt is!
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!