Pluspunten
Zelfs tijdens de feestdagen een vlotte afhandeling van een bestelling via het internet! Goede communicatie via de mail.
Pluspunten
We mochten onze twee pocketverenmatrassen omwisselen voor latex talalay matrassen. Gelukkig!
Pluspunten
Als je weet wat je wilt, ben je hier aan het goede adres. Ruime sor****** matrassen, kussens.
VerbeterpuntenMeer aandacht besteden voor TOTAALPAKKET (meer variatie in DESIGN bedombouwen) en levering van moltons, matrashoesen (voor grote maten) , dekbedden en overtrekken voor dekbedden.
Pluspunten
Daar heb ik weinig ervaring mee. Ik heb besteld en betaald.Matras Factory heeft geleverd.Klaar!!!!
Verbeterpuntennee
nee
Pluspunten
Goed bereikbaar per telefoon
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
er stonden 2 verschillende maten op het matras vermeld,wat enige verwarring teweegbracht,
Pluspunten
Top kwaliteit snelle bezorg service klantvriendelijkheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling order
VerbeterpuntenAangeven product op voorraad is
Nvt
Pluspunten
Duidelijke site. Goede prijs-kwaliteit.
VerbeterpuntenContact hebben over ALLES. Ik had bijvoorbeeld 2 dezelfde matrassen besteld voor in een stapelbedje en er zaten 2 verschillende hoezen om heen. Dit had ik graag geweten. Misschien dat ik het dan anders had gedaan. Ik had bijv. nog even kunnen wachten op 2 gelijken.
Pluspunten
Pluspunten
Kwaliteit, service, vriendelijk
Pluspunten
Snel en niet duur
Pluspunten
Website en productinformatie zijn goed
VerbeterpuntenBezorgkosten zijn hoog (voor mij bepalend bij een eventuele volgende bestelling)
Pluspunten
Snelle service, ophalen was eenvoudig te regelen.
VerbeterpuntenNee.
Pluspunten
Website is duidelijk en overzichtelijk. Toen ik belde over de levertijd werd ik netjes te woord gestaan.
VerbeterpuntenHet was mij niet helemaal duidelijk of de bestelling goed was aangekomen en wat ong de levertijd was. Als jullie daarover na de bestelling nog een mail sturen zou dat denk ik goed zijn. Ook vond ik de bezorgkosten voor een babymatras aan de hoge kant.
Pluspunten
na opsturen foute (veel te hoge) factuur heb ik telefonisch contact opgenomen, daarna was het probleem direct verholpen. Prima.
Pluspunten
* maakt matras naar wens * snelle service * herstelt fouten die door anderen (bezorger) gemaakt zijn
Verbeterpuntenneem een andere bezorger, die niet alleen meer to the point afspraken maakt, maar ook zorgvuldiger met de pakjes omgaat.
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!