Pluspunten
ik ben tevreden met de aankopen die we hebben gedaan en heb nog geen klachten gehad dus is de kwaliteit en service goed
Verbeterpuntennee blijven zoals het is
Pluspunten
Mensen met verstand van zaken en erg prettig in de omgang. Een verkoper die weet te achterhalen wat het voor jou geschikte product is met aansluitend een feilloos levertraject.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service!
Pluspunten
Ik ben heel erg tevreden over de wijze waarop ik van dienst gestaan ben. De matras ligt erg goed dankzij het goede advies!
Pluspunten
de communicatie is goed, net name website uitmuntend!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Zeer professioneel en goede service. De matras ligt heerlijk, bedankt voor het goede advies.
Pluspunten
Hele goede matrassen!
Pluspunten
Top bedden !! Wij zijn een B & B begonnen in Makkum en hebben bedden van de Matras Factory waar over we alleen maar goede reacties krijgen van onze gasten Dus prijs kwaliteit helemaal top !! Mvg, www.benbdeschans.nl p.s. u kunt bij ons proefslapen
Pluspunten
Mensenvan dit bedrijf hebben nog hart voor hun vak
Pluspunten
Heldere website, waarin ik goed geinformeerd werd,nadat ik mijn keuze had gemaakt heb ik toch even gebeld, om er zeker van te zijn of ik de goede matrassen voor mezelf had gekozen. Er werd mij nog meer uitgelegd over de diverse kwaliteiten. Nadat ik het matras besteld had, werd er ook op tijd geleverd. SUPER !
VerbeterpuntenAls je besteld hebt, wil je het altijd direct in huis hebben. Misschien dat het sneller als 13 dagen kan ?
Pluspunten
De caravanmatras die ik besteld heb is vakkundig bij mij thuis afgeleverd. Prijs/kwaliteit verhouding is top!
Pluspunten
Bij Uw bedrijf verkoopt het matras zichzelf
VerbeterpuntenLandelijke bekendheid krijgen
Businesspark Friesland-West 7
8447 SL Heerenveen
Wij maken matrassen en leveren deze kwaliteits-matrassen rechtstreeks aan u als consument. Doordat wij rechtstreeks aan aan u kunnen leveren, zijn wij goedkoper dan andere partijen. Echter is de prijs niet onze grootste kernwaarde; Kwaliteit en een eerlijk product staat bij ons voorop!