Pluspunten
Zeer goede prijs kwaliteits verhouding
Bedankt voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Mooi afgewerkte goede kwalitatieve kussenhoezen. Goede en snelle aflevering.
Bedankt voor de beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ik vind alles zeer goed ik ben echt tevreden over alles zo doorgaan een zeer tevreden klant
Super bedankt voor de beoordeling! Hier worden wij vrolijk van! Wij wensen u veel plezier van uw aankopen!
Pluspunten
Groot assortiment tegen goede prijsstelling
VerbeterpuntenFoto's in de webshop kunnen verbeten:de foto's bij de kussens zijn verschillend, sommige worden heel groot en duidelijk als je erop klikt, sommige juist heel klein. Soms wordt er alleen een stukje van de stof getoond, soms het hele kussen. dat kan zeker verbeteren. Foto's van hele gekreukelde stoffen vind ik geen reclame, dat kom je ook tegen op de site. ik bestelde 6 stalen, één van de gevraagde staaltjes was niet op voorraad leverbaar, hierdoor kreeg ik één minder. Als klant mag je maar 6 stuks vragen (wat ik erg weinig vind, het is een kleine moeite om een paar stukjes stof meer in een envelope te doen). . ik had daar graag van tevoren een email over gehad zodat ik nog een andere staal kon bestellen. Ik merk dat ik nu toch weer in winkels ben gaan kijken om te kunnen zien hoe stoffen eruit zien en hierdoor misschien wel elders (maar wel duurder) ga kopen. ik vind 2 weken levertijd voor een paar staaltjes bijzonder lang. Als klant wil ik eigenlijk gelijk iets kopen, als het zo lang duurt, dan heb ik de neiging om toch maar elders te kopen ondanks dat jullie de producten tegen erg goede prijzen aanbieden.
Bedankt voor uw zeer uitgebreide beoordeling en opbouwende kritiek. Wij proberen altijd de staaltjes zo snel mogelijk op te sturen maar vanwege Sinterklaas drukte is dit een beetje achter gaan lopen. Excuses! De stalen moeten wel bij elkaar gezocht worden dus dat kost best wat tijd. En soms moet er een keuze gemaakt worden tussen bestellingen op tijd afleveren of staaltjes op tijd versturen. Het is niet anders. Voor wat betreft de foto's gaan we zeker proberen de afmetingen van alle foto's gelijk te laten worden op de site. En slechtere foto's vervangen door betere.
Dank voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Dank voor de beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering en duidelijk wanneer er geleverd zou worden.
VerbeterpuntenDe kussens zijn erg laag geprijst wat heel prettig is. Als je er echter voor kiest om het thuis te laten bezorgen betaal je daar net zo veel voor als het kussen zelf. Dit is nogal misleidend.
De verzendkosten die wij rekenen staan duidelijk vermeldt op de site. Wij hanteren de kosten zoals wij ze berekend krijgen van de pakketdienst. Duidelijk op de site staat dat voor één keer verzendkosten meerdere artikelen kunnen worden verzonden. Bij het bestellen van slechts 1 kussen of zelf hoesje zijn de kosten inderdaad in verhouding erg hoog. De communicatie hierover is echter wel duidelijk!
Stof strijken voordat kussenhoes wordt gemaakt.
Bedankt voor de beoordeling. Als wij iedere stof moeten strijken voor we de artikelen verzenden dan staan we de hele dag te strijken ;-) Hierdoor zouden onze kussens veel duurder worden, arbeid is immer vrijwel altijd de duurste component van de kostprijs....
Pluspunten
Snel geleverd, mooi afgewerkt kussen. Prima prijs/kwaliteit.
Dank voor de beoordeling en uw tip. We gaan hier nog eens over nadenken.,
Pluspunten
Heb alleen proefjes besteld. Weet nog niet zeker kwaliteit stevig genoeg is voor kussens.
Verbeterpuntennvt
Goed dat u stalen heeft besteld om de kleur met uw interieur te vergelijken. Mocht u, na bestelling van de kussens, vinden dat de kussens niet de kwaliteit zijn die u verwacht dan kunt u deze altijd retourneren! Wij vertrouwen er echter op dat de stof aan de verwachtingen voldoet.
Dank voor de top beoordeling!
Hartelijk dank voor de uitgebreide beoordeling! Graag tot ziens!
Snellere levertijd
25-11-2014 21:07:07 Bestelling geplaatst 25-11-2014 21:07:07 E-mail verstuurd - Order bevestiging 25-11-2014 21:08:57 Bestelling door klant betaald (IDEAL) 25-11-2014 21:08:57 E-mail verstuurd - Betaal bevestiging 01-12-2014 18:12:43 Status gewijzigd - Verzonden Lvertijd 5 werkdagen wordt op de site duidelijk aangegeven... Wel vervelend dat u het als te lang ervaart. Ondanks dat e dat u verder wel tevreden bent met de artikelen.
Dank u voor de mooie beoordeling!
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Dank u voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Ruim assortiment
VerbeterpuntenLevertijd klopt niet, 23-11-14 besteld, zou 3-5 werkdagen duren, vandaag 1-12 mail gestuurd, geen antwoord ontvangen
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenVerzendkosten waren redelijk aan de hoge kant
Dank u voor de beoordeling. De verzendkosten (Kussenwereld) zijn gebaseerd op de werkelijk door de pakketdienst gehanteerde tarieven. Wij verzenden standaar met Handtekening voor Ontvangst... Daar moet iets extra voor betaald worden.
Pluspunten
Mooie stof en mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenDe binnenkussens vind ik te dik en te hard.
Dank u voor de beoordeling. Als de verpakking niet meer intact was bij bezorging had u beter het pakket kunnen weigeren... Wij controleren, vanzelfsprekend, alle verzonden artikelen. Artikelen gaan bij ons 100% goed verpakt weg.
Pluspunten
Superveel keuze in assortiment poef doorsnee 80 cm.
Dank u voor uw beoordeling, veel plezier van uw bestelling!