Laden reviews...
Top beoordeeld
Review overzicht
28 February 2019
anoniem
Pluspunten
Vlotte ,,correcte levering
VerbeterpuntenNee
18 February 2019
karin
Amsterdam
Pluspunten
Mooie stof, mooi uitgevoerd
VerbeterpuntenDe kussens die bijgeleverd zijn, zijn veel te dij, jammer, zo kun je er niet lekke mee op de ban zitten en moet ik zelf een gedeelte van de vulling eruit halen
10 February 2019
anoniem
Pluspunten
Kwaliteitsproducten! Heb hier al vaker bestelt, niets can lof.
VerbeterpuntenZou niet weten,misschien wat snellere levering. Maar weet niet ofndat mogelijk is.
27 January 2019
Hanneke
Meppel
Pluspunten
Ik had de verkeerde kleur besteld, ze waren zo vriendelijk om mij een paar sampels te sturen zodat ik de juiste kleur kon uitzoeken
20 January 2019
Dionne
Enschede
Misschien iets zachtere/soepele vulling in de kussens?
20 January 2019
anoniem
De foto’s op de site laten je toch ene ander idee krijgen over de kleuren dan wat je geleverd krijgt. Levering duurde lang.
11 January 2019
anoniem
Pluspunten
Vulling zou ook een keus moeten zijn De kussens zijn verder perfect gemaakt en precies wat ik bedoelde stevig
VerbeterpuntenMeet keus in vulling stevig zacht hard dons synthetisch Enz
11 January 2019
Els vd Wiel
Breda
Pluspunten
Goed om uit te proberen
VerbeterpuntenIk laat meer weten hopelijk voor de toekomst
29 December 2018
anoniem
Pluspunten
wij hadden zelf een inschatfout gemaakt over de grootte van de kussens. Ik heb na levering onze fout ingezien en direct contact gelegd. er werd absoluut geen probleem van gemaakt en wij hebben de kussens teruggezonden en binnen een week ons geld teruggekregen. En precies om deze reden gaan wij alsnog onze kussens hier bestellen, maar dan een maatje kleiner!
VerbeterpuntenHet duurde iets langer voordat de kussens geleverd werden, maar dit stond wel netjes aangegeven bij het bestellen.... De website vonden wij niet enorm overzichtelijk, veel verschillende soorten kopjes en dat maakt het zoeken wat lastig.
18 December 2018
evelien van hemert
alphen aan den rijn
Pluspunten
snelle levertijd
10 December 2018
anoniem
Pluspunten
Dit was mijn tweede bestelling, vorig jaar ook. Mooi product en snelle levering.
VerbeterpuntenGa zo door
17 September 2018
Wendy
Hoogeveen
10 September 2018
anoniem
Kan u mij aub de stand van zaken van mijn bestelling van 25/07 laten weten, Bestelling kw119862
21 August 2018
Agnes Robeyns
Meensel-Kiezegem
19 August 2018
anoniem
Pluspunten
De levertijd was iets langer wegens drukte maar toen ik belde kreeg ik een vriendelijke man aan de lijn die voor mij ging kijken en mij direct terug belde. Kussen zien er netjes uit. Precies zoals de site ze omschrijft. Ook keuze voor aparte binnenkussens en wel of geen rits vind ik erg fijn. Ga nogmaals bestellen bij dit bedrijf!
VerbeterpuntenNvt
23 July 2018
Danielle van Iersel
Tilburg
Pluspunten
voor een niet al te hoge prijs zeer goede kussenslopen, fijn idee dat iemand ze speciaal is gaan naaien na mijn bestelling.
Verbeterpuntenhet was me eerst niet helemaal duidelijk dat het langer ging duren dan 5 werkdagen maar later las ik in een mail dat ze speciaal genaaid moesten worden en toen had ik wel geduld en kwamen ze uiteindelijk.
7 July 2018
Aafke
Oude-Tonge
25 June 2018
anoniem
Pluspunten
Ruime selectie en mooi geprijsd
VerbeterpuntenBetere communicatie als de levertijden langer zijn
13 June 2018
Baarle Nassau
Beveelt niet aan
29 May 2018
anoniem
Pluspunten
prima zo
Verbeterpuntengeen
21 April 2018
corien
Enschede
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden
VerbeterpuntenNee
20 April 2018