Pluspunten
Goede kussens voor een redelijke prijs!
VerbeterpuntenBetere communicatie richting de klant wanneer er een foute levering is gedaan. Ik heb nl. geen reactie ontvangen, nadat ik een email had verzonden over de verkeerde levering En ik had ook gebeld over de levering en ik zou deze week een email of getelefoneerd worden voor de vervanging. Verder heb ik een vriendelijke man aan de telefoon gehad, die er van afwist. I
Dank u voor uw top beoordeling!
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ik kreeg meteen antwoord op een vraag en kon daarom vlot een bestelling doen
VerbeterpuntenSite kan misschien iets moderner
Dank u voor de mooie beoordeling en de tips! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de vordering van je bestelling dmv e-mails
Wij gaan de artikelbeschrijvingen nogmaals kritisch tegen het licht houden. Helaas zijn ook kleuren erg subjectief.. Wat u paars vindt, vindt een ander bordeaux... Wij doen onze best teleurstellingen te voorkomen door gratis kleurstalen te verstrekken aan klanten. Wij wensen u in ieder geval veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Klant vriendelijk, mee denkend
VerbeterpuntenStevigere hoes om de binnen kussen, deze scheuren gauw open.
Dank u voor de beoordeling en uw aandachtspunt. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Binnen 5 dagen had ik mijn kussens binnen prima!
Dank u voor de beoordeling.. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Prachtige kussens, goede kwaliteit, goed geholpen met het maken van mijn keuze, via de telefoon.
VerbeterpuntenWebsite kan aantrekkelijker en overzichtelijker (besamedia.nl)
Dank u voor de beoordeling en uw aandachtspunt. Veel plezier van uw aankoop! U bent vast op zoek naar klanten voor uw Media website? ;-)
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit stof.
VerbeterpuntenIk ga nu eerst een tijdje ontzettend genieten van deze kussenhoezen maar als ik over een tijdje toch uitgekeken raak op deze, dan zou ik het liefste zien dat er bijv. ook hoezen voor grote kussens zijn die bijv. een kant gebreid wol of zo zien, of leer... Wat je ook wel eens ziet bij poefjes in de VT Wonen-gids oid. Verder gewoon top!
Dank u voor de uitgedreide beoordeling en uw aandachtspunt. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenKussens iets minder hard. Verder prima kussen.
Dank u voor de beoordeling en uw aandachtspunt. Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor uw beoordeling! De prijs van de verzending in de Kussenwereld webshop is gebaseerd op de werkelijke kosten die wij moeten betalen. Wij verzenden alle bestellingen met Handtekening voor ontvangst en die kosten moeten we helaas doorberekenen aan de klant. Als we dit niet zouden doen dan worden alle artikelen in de shop duurder en dit is natuurlijk een nadeel voor mensen die hun bestelling willen afhalen... U kunt echter bij de meeste artikelen meerdere stuks bestellen terwijl u maar 1 keer verzendkosten betaald...
Dank u voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
het was in een woord heel positief en ik heb niets te klagen
Dank u voor de top beoordeling en uw opmerkingen! Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Prachtige stevige kussens voor een betaalbare prijs.
Dank u voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Veel keuze Goeie prijzen
VerbeterpuntenMailtjes via een paar kanalen
Dank u voor de beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Keurige website, duidelijke mailing over de verzending. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Op de site staat zilver maar op de kussens is hetgeen zilver Dat is me erg tegen gevallen
Vervelend dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen voldoet. Kleuren op een monitor wijken bijna altijd af van de werkelijkheid. U had wellicht eerst stalen kunnen bestellen om te checken of het werkelijk de gewenste kleur/materiaal is.
Pluspunten
De bestelde kussens werden na 2 werkdagen al geleverd en beantwoorden helemaal aan de verwachting. Geweldige prijs-kwaliteitverhouding!
VerbeterpuntenHet assortiment zou nog wat ruimer mogen zijn.
Dank u voor de beoordeling en de tip. We gaan (nog meer) ons best doen!
Geen reactie gekregen op de gestelde vraag bij mijn bestelling. Geen drama, maar was wel fijn geweest.
Vervelend dat u geen reactie op uw mailtje heeft ontvangen. Onze excuses hiervoor. U kunt de volgende keer wellicht even bellen om te checken of de mail is ontvangen en om uw vraag te stellen...
Dank u voor uw mooie beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
als iets niet op tijd geleverd kan worden is het handig om de klant even te informeren. Ook als dit na een week weer zo is. Dat heet communicatie.
Vervelend dat uw vertrouwen in ons een deuk heeft opgelopen. Wij proberen zo goed mogelijk te communiceren. Soms lukt het echter niet om iemand te bereiken. Voor ons vervelend maar zeker ook voor u vervelend aangezien u denkt dat wij niet communiceren. Wellicht kunt u de volgende keer zelf contact met ons opnemen...
Pluspunten
Website is makkelijk te vinde.