€3 betalen voor een stukje stof is eigenlijk te gek. heb spijt dat ik het besteld heb!
Wij vinden het vervelend dat u spijt heeft van uw bestelde stalen. Het versturen van stalen is gratis als u uiteindelijk een bestelling plaatst. U ontvangt tenslotte bij uw staaltje ook een kortingscode t.w.v. € 3,00 die u kunt inwisselen bij uw bestelling. Deze informatie staat duidelijk op onze website. Deze € 3,00 hebben wij helaas moeten gaan berekenen omdat er veel mensen wel stalen bestelden maar uiteindelijk geen bestelling plaatsten. Als tegemoetkoming in onze kosten wordt daarom dit bedrag berekend. Voor echte klanten blijven de stalen (door de kortingscode) gewoon gratis.
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Kleur op website komt overeen met werkelijkheid. Makkelijk bestellen.
VerbeterpuntenZoekfunctie op website om op maat kussen te zoeken zou handig zijn
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Goede prijs kwaliteit verhouding
Verbeterpuntennvt
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Artikelen sneller geleverd dan op site vermeld
VerbeterpuntenVerbeterpunt is zeker communicatie
Dank voor uw beoordeling! Communicatie blijft lastig... Vervelend dat u een naar gevoel hebt. U had wellicht dan beter even telefonisch contact op kunnen nemen... Veel plezier van uw aankoop!
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
snelle service
Verbeterpuntenkussens zijn wat hard; echter wel zelf aan te passen door een deel van de vulling er uit te halen
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle en nette levering.
VerbeterpuntenHet getoonde artikel op de website komt niet overeen met het geleverde artikel. De bestelde kussens geven verfstof af als ze iets vochtig worden. Hiervoor moet gewaarschuwd worden.
Bij vele kussens op onze website staat een was en droog advies. Wij hebben inderdaad een antwoordapparaat voor als wij eventjes niet bereikbaar zijn. Vanzelfsprekend bellen wij u dan terug.
Pluspunten
Voor de 3e keer hondenkussen besteld.goede kwaliteit. De eerste keer zelf af gaan halen, was afgesproken. Kussen was niet tevinden, afgesproken gaan een uurtje winkelen, werd in die tijd een nieuw kussen gemaakt. Ook kennis van ons zeer tevreden. Daarom weer bij kussen wereld op nieuw kussen gekocht !
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
vlotte levering.
VerbeterpuntenKussenkleuren & dessin: voorkant en achterkant absurd slecht afgestemd; lijkt wel of er even snel een goedkoop achterkantje aan genaaid is. Waardeloos. Dit was bovendien totaal niet zichtbaar op de website.
Bij diverse artikelen op onze site staat duidelijk vermeldt dat er een (zoveel mogelijk) bijpassende effen achterkant op de kussens zit... Als u ontevreden bent, neem dan vooral contact op en we komen vast en zeker met een passende oplossing!
Pluspunten
Snelle levering. Keurig verpakt. Prima prijs
Verbeterpunten???
Dank voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor de topbeoordeling! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
vandaag besteld morgen in huis
Vandaag besteld morgen in huis zal bij ons niet lukken aangezien bijna ons complete assortiment op bestelling gemaakt wordt. De stoffen moeten opgezocht worden, dan op maat knippen, naaien, vullen, etc... Wij doen vanzelfsprekend ons uiterste best zo snel mogelijk te leveren. In 95% van de gevallen lukt dit binnen 5 werkdagen.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon, snelle levering (veel sneller dan de tijdens de bestelling aangegeven levertijd).
VerbeterpuntenVrij beknopte productinformatie in de webshop.
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling. Aankomend weekend gaan we nieuwe productfoto's laten maken. Deze zullen zo snel mogelijk worden geplaatst. De staaltjes zijn inderdaad ebdoelt om te kijken of de kleur bij uw interieur past en zodat een klant kan voelen welke stof het is.
Dank voor de mooie beoordeling.
Dank u voor uw beoordeling!
Pluspunten
prijs
Dank u voor de beoordeling. De vragen kunt u ook beantwoorden met nvt door op het woordje nvt te klikken ....
Dank u voor uw beoordleing! Veel plezier van uw aankoop.
Dank u voor de beoordeling!
Pluspunten
Blij verrast dat de kussens keurig bij me thuis bezorgd werden.
Dank voor uw mooie woorden! Veel plezier van uw kussens!
Pluspunten
De kwaliteit die geleverd wordt voor deze prijs is voortreffelijk.
VerbeterpuntenDe levertijd zou naar mijn mening sneller kunnen.
Dank u voor de eerlijke beoordeling. Levertijd is bij onze op bestelling gemaakte artikelen altijd langer dan bij webshops die kant en klare artikelen hebben liggen. Het assortiment van die webshop is dan echter niet zo groot en de prijzen zijn vaak hoger... Onze kwaliteit is zeker het wachten waard, u zegt het goed!