Dan voor de top beoordeling!
Pluspunten
dit was mijn eerste bestelling en ik ben echt tevrden
Mooi dat u tevreden bent! Bedankt voor de mooie beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Het was heel duidelijk wanneer wat zou worden geleverd. Daar werd goed over gecommuniceerd. Hoewel ik de levertijd ivt andere webbedrijven erg lang vond.
VerbeterpuntenWat er geleverd werd, was een aanfluiting. We konden voor 3 euro enkele proefstofjes bestellen maar de stukjes waren zo klein of het patroontje zat er niet in, dat je er dus helemaal niets aan had. weggegooid geld en dan is zelfs 3 euro te veel. Voor mij reden om niet meer gebruik te maken van kussenwereld.
Vervelend dat u de stofstaaltjes te klein vindt. Proefstalen zijn bedoelt om de kleuren te vergelijken met uw bank of interieur. Een volledige print/motief kan natuurlijk nooit op een staal staan. Deze zijn immers meestal net zo groot als het formaat van het kussen... De vergoeding van € 3 voor het verzenden van stalen is puur kostendekkend. Verzenden is immers niet gratis...En het vliegt ook niet zomaar in de envelop.... En, u krijgt de € 3 als kortingsbon voor een definitieve aankoop. Wij hopen dat u bij een andere leverancier vindt wat u zoekt. In ieder geval bedankt voor de zeer uitgebreide beoordeling!
Dank u voor uw beoordeling!
Pluspunten
Goed te vinden wat ik zocht, adequate bevestiging en goede informatie over (snelle) levering. Producten conform verwachting. Prima dus!
Dank u voor dit top-cijfer!
Pluspunten
Goede kwaliteit en mooie stof.De kussens zijn erg mooi. En een mooie prijs.
Dank u voor de uitgebreide beoordeling! Wij worden er vrolijk van als de klant tevreden is! Veel plezier van uw aankoop en graag tot ziens!
geen
Vanwege drukte vanwege onze vakantie en een aantal grote orders hebben wij helaas de verwachte levertijden niet gehaald. Onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Snelle levering kleurstalen
Verbeterpuntengeleverd kussen komt niet overeen met de geleverde staal (andere kleur) is onduidelijk of het mogelijk is andere kleuren te bestellen
Dank u voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Levertijd van 5 werkdagen is niet gehaald. Gaarne daarover communiceren met de klant.
Dank u voor de beoordeling, veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Veel keuze in verschillende maten !
VerbeterpuntenBij een probleem met de bestelling wordt er pas contact opgenomen nadat de klant zelf reageert dat de levertijd verdacht lang duurt.
Pluspunten
Heel snelle levering, direct antwoord op mails, voorbeeldfoto's en handige tool om je kussen samen te stellen op de website
VerbeterpuntenMeer kleuren, bv pasteltinten, en prints tussen de stoffen
Dank u voor de mooie beoordeling en tips!
Pluspunten
Zeer mooie kussens, zit super!
VerbeterpuntenReactie op verstuurde emails iets sneller.
Vanwege drukte vanwege onze vakantie en een aantal grote orders hebben wij helaas de verwachte responstijden niet gehaald. Onze excuses voor het ongemak!
Pluspunten
Het gedeelte dat ik wel heb ontvangen bestaat uit 3 mooie kussenhoezen, prima stof.
VerbeterpuntenLevertijd van 5 werkdagen is bij lange na niet gehaald Na 10 dagen wordt er pas contact opgenomen dat er een deel niet leverbaar is Bij de eerste levering, na 3 weken, is de kussenhoes met titel Grijs/Paars (heel lichte kleurstelling op de foto) donkerpaars met bruin geleverd en ontbreken de bestelde binnenkussens. Na contact zou ik nieuwe staaltjes toegestuurd krijgen. Nu weer 4 dagen later, nog steeds niks ontvangen.
Dank u voor uw mooie beoordeling, veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Goede kwaliteit, mooi afgewerkt, perfect op maat.
VerbeterpuntenMisschien iets meer communicatie over de leverdatum.
Vanwege drukte vanwege onze vakantie en een aantal grote orders hebben wij helaas de normale responstijden niet gehaald. Onze excuses voor het ongemak!
geen
Dank u voor de beoordeling. U beoordeelt de prijs met een onvoldoende. Wij horen graag welke prijzen u te hoog vindt en waar vergelijkbare producten goedkoper worden aangeboden...
Pluspunten
prima afwerking levering volgens gestelde termijn
Verbeterpuntengeen
Dank u voor uw beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Goede en snelle service
VerbeterpuntenAanpassen van de verzendkosten
Bedankt voor uw beoordeling. Onze verzendkosten zijn gebaseerd op de daadwerkelijke kosten die wij moeten betalen om het pakket bij u af te laten leveren. Voor 1 artikel kan dit erg hoog uitvallen maar u kunt in de meeste gevallen meerdere artikelen voor één keer de verzendkosten bestellen. Een andere keuze had kunnen zijn om van alle artikelen de prijzen te verhogen en zodoende de verzendkosten te kunnen verlagen... Dan worden afhaalklanten (flink) de dupe... Gratis verzending is bij zo'n divers assortiment helaas niet mogelijk. Ook dan zou er per product een bedrag bij komen om deze kosten te kunnen dekken... Wij hebben bewust gekozen voor lage productprijzen en kostendekkende verzendkosten. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Mooie kwaliteit stof, perfect afgewerkt voor een hele mooie prijs
VerbeterpuntenZou fijn zijn als er nog meer keuze is uit diverse effen of printstoffen
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Correct contact per mail rondom bestelling, vakantieperiode en bezorging.
VerbeterpuntenGeen
Dank u voor uw uitgebreide beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Je wordt netjes op de hoogte gehouden met een track en trace nummer via een mailtje. De prijs/ kwaliteitsverhouding is uitstekend! Zéér betaalbaar, leuke reacties gehad op de bestelde kussens, mooie kleurennuances.
VerbeterpuntenDe levering van de bestelde artikelen kan wat mij betreft wel wat sneller!
Dank u voor uw mooie beoordeling! Levertijd blijft lastig aangezien we alles op bestelling produceren.... Veel plezier van uw aankoop!