Pluspunten
Goedkope kwalitatief hoge kussens!!!
Dank u voor uw top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor uw top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levertijd
Dank u voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
nvt
Dank u voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Perfecte communicatie. Je zou bijna zeggen te veel. Omdat ik in uw vakantie bestelde diverse mails. Keurig!!!!
VerbeterpuntenTot nu toe niets.
Dank u voor uw top beoordeling! Wij doen onze uitrste best om klanten goed op de hoogte te houden! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
-reactie op bestelling per mail (vakantie melding)
Verbeterpunten- er ontbrak een van de bestelde kleurstalen
Dank u voor uw uitgebreide beoordeling! Wij zullen nog meer zorg besteden aan bestellingen voor ze worden verzonden.
Pluspunten
Geen.
VerbeterpuntenVind het erg slechte en slordige service van dit bedrijf. Ben al sinds januari bezig met een offerte voor een grote lounge bank. Alleen moet nu nog steeds antwoord krijgen!! Mijn laatste mail heb ik vorige maand verstuurd ik moest er afgelopen maanden telkens achter aan bellen en er was telkens wel weer een andere smoes! Maar wel telkens boven om terug te mailen of terug te bellen.. Erg jammer want ze hebben mooie stoffen. Jammer maar hele slechte service!
Erg vervelend dat u een slechte ervaring hebt. Wat u als smoesjes noemt zijn, helaas, gegronde redenen waarom één en ander niet vlekkeloos is verlopen. Onze excuses hiervoor. Onze communicatie is, mede dankzij uw input, aangepast. Wij leren van onze fouten en hopen op uw begrip....
Pluspunten
Goede communicatie, prijs/ kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenMaak de website beter voor de ipad
Welke problemen heeft u voor gebruik op de ipad? Voor zover wij weten is de site "platformonafhankelijk" goed benaderbaar en zijn er bestellingen te plaatsen. Wij zouden het waarderen als u uw opmerkingen omtrent ipad gebruik zou willen mailen.
Dank u voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Goede prijs
VerbeterpuntenTrage levering Offerte aangevraagd maar nooit gekregen
Wij doen ons uiterste best offertes binnen 24-uur te beatwoorden. Helaas komt het voor dat er eentje tussendoor glipt... Excuses voor het ongemak!
Dank u voor uw eerlijke beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Een verbeterpunt van ons is absoluut onze levertijd. Helaas zijn de levertijden i.v.m. vakanties en ziekte niet optimaal. Wij doen onze uiterste best hier positieve verandering in te brengen.
Pluspunten
Goede communicatie
VerbeterpuntenSoms wat lange levertijd
Levertijden is voor ons een verbeterpunt, heeft u helemaal gelijk in. Prijsverschillen zijn soms heel klein omdat de basiskosten (loon bijvoorbeeld) vrijwel gelijk zijn voor kleine en grote poefjes... Het prijsverschil zit dan in de hoeveelheid stof die nodig is om het artikel te maken...
Pluspunten
Na een kleur uit gezocht te hebben ,was die op de foto anders dan het stof.Ik kreeg gelijk een staaltje opgestuurd,en kon een andere kleur kiezen.chapeau goede service.
Dank u voor uw mooie beoordeling!
Snelheid van levering blijft een kritisch punt. We blijven werken aan verbetering! Bedankt voor uw beoordeling!
Pluspunten
Fijne kussens.en heel mooi afgewerkt.
VerbeterpuntenDuurde alleen langer dan een week voordat ik ze kreeg.
Dank u voor uw beoordeling. Al onze artikelen produceren wij op bestelling. We hebben geen voorraad. Zodoende kan het, bij drukte bijvoorbeeld, soms langer duren dan de streeftijd van 5 werkdagen. Wij wensen u desondanks veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Geen of nvt
VerbeterpuntenGeen of nvt
Hartelijk dank voor de beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
ik heb nog helemaal geen reactie gehad, maar het hoeft ook niet meer, ik ben al voorzien, dus
Door omstandigheden kan het helaas soms voorkomen dat niet op tijd gereageert wordt. Onze excuses hiervoor.
Pluspunten
Prima kwaliteit voor een lage prijs
Dank voor de prima beoordeling!
Pluspunten
ziet er mooi uit, lage prijs, mooie nette verpakking, mooie terugkoppeling op mijn signaal. erg attent
Beste klant, bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn geen warenhuis waar alle artikelen kant en klaar liggen om verzonden te worden. Vanwege de enorme hoeveelheid stof welke in vele verschillende maten kunnen worden besteld is het voor ons onmogelijk om hiervan de artikelen kant en klaar te hebben liggen. Wij produceren alles op bestelling en dat is de reden dat het iets langer duurt. Als voordeel heeft u dan bij ons dat u ieder gewenst formaat kussen of zitzak met iedere gewenste optie/specificatie kunt bestellen! Wij wensen u in ieder geval wel veel plezier van uw aankoop en zien u graag terug!
Pluspunten
Snelle levering en bevestigingen per mail zijn fijn
VerbeterpuntenDe kussens kosten maar €5,00 maar daar moet je dan inderdaad niet veel can verwachten. Als sierkussen prima
Pluspunten
Geweldige service!u ziet mij zeker terug!
Dank u voor het compliment! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Mooie kussens voor een geweldige prijs.
VerbeterpuntenDe webshop vernieuwen, is wat onduidelijk.
Dank u voor de beoordeling. Wij hebben inmiddels contact met u opgenomen over uw tip.
Pluspunten
Fijn stof, mooie kwaliteit en heel goed ontvangen!
VerbeterpuntenIk heb 2x kussens van 1x1m besteld. De kussens van de tweede levering waren wat minder gevuld dan de kussens van de eerste levering. Dat is wel jammer omdat ik de kussens rechtop gebruik. Dan zakken de kussens van levering 2 iets in. Misschien iets om op te letten? Verder helemaal tevreden!
Hartelijk dank voor de opbouwende kritiek. In drukke tijden is het soms lastig om goed te (blijven) communiceren. Het is altijd goed als klanten ons daar dan nogmaals op wijzen! Veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk dank voor uw beoordeling. De webshop wordt regelmatig uitgebreid. Het is voor ons echter onmogelijk om alle beschikbare kleuren en designs in de webshop op te nemen. Vanzelfsprekend kunt u altijd speciale wensen aan ons kenbaar maken zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Veel plezier van uw aankoop!