Pluspunten
Contact houden met de klanten. Ook als iets niet of later geleverd wordt.
Verbeterpunten5 weken geleden een bestelling/order geplaatst en daarna niks meer gehoord.
Uw stalensetje is helaas door de Kerst drukte over het hoofd gezien. Excuses hiervoor. Wellicht was een herinneringstelefoontje aan ons de oplossing geweest.
Pluspunten
Alles prima
Bedankt voor uw top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop. We breiden ons assortiment regelmatig uit met andere kleuren en designs. Wij hopen dat binnenkort uw favoriete design leverbaar is.
Bedankt voor uw beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Bedankt voor de top beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Proeflapje van stof en kleur
Bedankt voor de top beoordeling! Hopelijk heeft u een mooie stof gevonden voor uw kussens!
Pluspunten
Ik was helemaal verbaasd toen ik op jullie site kwam. Zeer goed bevallen. De kussen staan leuk. Ik ben eerst de winkels afgegaan en nergens kon ik de maat 70 bij 70 vinden. Super.
Bedankt voor de top beoordeling! Erg leuk om uw pluspunten te lezen!<br /> Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Bijzonder goede, stevige kussens. Erg blij mee. Netjes afgeleverd, ook nog redelijk snel.
VerbeterpuntenDuidelijkere foto's op de website.
Vervelend dat u geen antwoord heeft gehad op de gestelde vraag. Wij gaan onze communicatie nog eens onder de loep nemen. U kunt vanzelfsprekend langskomen in Assen maar wel graag op afspraak. Wij hebben geen kant en klare producten liggen. Wel kunt u de stoffen bekijken of informatie krijgen. De keuze op onze webshop is afgelopen dagen uitgebreid met een nieuwe standaard collectie: RANCH. Binnenkort komt er nog een nieuwe collectie lifestyle bij: KISS. Bedankt voor de beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Mogelijkheid om eerst een stofstaal te ontvangen en dan pas te bestellen. De kussenovertrekken werden snel afgeleverd en waren heel netjes gemaakt!
Pluspunten
Alles positief. Extra fijn was dat we konden aangeven dat we het patroon aan beide kanten van het kussen wilden en dat dat voor ons gedaan werd.
VerbeterpuntenNiets.
Voor ons is het logisch dat we aan wensen van klanten tegemoet komen. We hebben uitsluitend stoffen liggen in ons pand en kunnen dus ieder gewenst formaat maken. Dit heeft 1 nadeel: onze levertijd is soms ietsjes langer dan bij de winkels waar alleen standaard maten in het assortiment zitten... We zijn blij dat u dit stukje maatwerk waardeert. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Uitstekende service, zo goed heb ik het nog nooit meegemaakt. Bij ontbreken van een kussensloop twee gratis kussens van een iets ander formaat als oplossing. Kwaliteit goed en snelle levering. Zou hier zo weer bestellen.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden en beoordeling. Hier doen wij het voor! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Duidelijk en goedkoop, maar goede kwaliteit.
Bedankt voor de complimenten en de topbeoordeling!
Pluspunten
Veel keus, mooie webshop.
VerbeterpuntenVeel te hoge verzendkosten voor brievenbuspost.
De verzendkosten blijven lastig. Wij verzenden alles via Pakketpost met Handtekening voor ontvangst. Hiervoor moet nu eenmaal betaalt worden. U kunt echter bij diverse artikelen in onze webshops meerdere artikelen bestellen voor slechts één maal de verzendkosten!
Dank voor de beoordeling
Pluspunten
Allemaal duidelijk en overzichtelijk!
Verbeterpunten-
Dank voor de mooie beoordeling!
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Snelle bezorging en mooi materiaal!
Dank u voor de topbeoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering en niet duur
VerbeterpuntenLevertijd stalen was erg lang en waren niet gemerkt dus wist niet zeker welke naam bij welke staal hoorde. Na telefonisch kontakt is dit wel opgelost.
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Netjes en snel
Pluspunten
VerbeterpuntenVerzendkosten aan de hoge kant
Pluspunten
Ondanks de vakantieperiode, toch hele snelle levering; Kwaliteit is goed; Kleur is goed uitgepakt.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en veel plezier van de kussenhoezen!
Dank u voor de beoordeling!
Dank u voor de beoordeling!
Pluspunten
ik had een stalen besteld super snel een huis zeer positief
Dank voor de beoordeling. Hopelijk zit de juiste kleur er bij!