Dank u voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Mooie kussens; eenvoudig om afspraak te maken om af te halen. Zeer snel klaar.
Verbeterpuntenbordeauxrood ook in gewoon katoen mogelijk...
Wij gaan op zoek naar bordeauxrood in katoen ;-) Dank voor de tips en beoordeling!
Dank voor de beoordeling. Vervelend dat u de snelheid als zesje beoordeelt... U heeft op 18 december (woensdag) besteld en op 23 december (maandag) geleverd gekregen. Dit is 3 werkdagen...
Pluspunten
Snelle levering, zeker gezien de feestdagen
Pluspunten
voldoende keuze
Verbeterpuntenkleuren komen niet goed overeen met kleuren op het beeldscherm. Warm oranje blijkt fel oranje te zijn.
Helaas worden kleuren op een monitor vrijwel altijd anders weergegeven dan ze in werkelijkheid zijn. Om deze teleurstellingen te voorkomen bieden wij de mogelijkheid een staal van de gewenste kleur aan te vragen zodat u deze met uw interieur kunt vergelijken. Als u niet tevreden bent met de kleur dan kunt u binnen 7 dagen de hoezen retour sturen. Als u van tevoren even belt dan komen we vast tot een goede oplossing: 0592-407750.
Pluspunten
goedkoop en snel geleverd,,,maar ze zijn voor me zoon en zitten nog ingepakt dus kan eigenlijk pas goed kijken als zijn huis klaar is en de kussens op de bank liggen.
Verbeterpuntenzou niks kuunen verzinnen
Dank voor de top beoordeling!
Pluspunten
De velourse stof van de kussens is prima.
VerbeterpuntenIk heb witte kussens ontvangen, terwijl ik ecru heb besteld. De kussens zijn veel te hard opgevuld.
Vervelend dat u niet heeft ontvangen wat u had verwacht. U kunt het beste even contact opnemen met onze klantenservice zodat de hoezen kunnen worden omgeruild.
Pluspunten
hele mooie kwaliteit
Verbeterpuntengeen
Dank u voor de top beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor de mooie beoordeling.
Pluspunten
Goed snel geleverd. Duidelijk aangegeven dat het een paar dagen duurt en vervolgens ook daadwerkelijk binnen die tijd geleverd. Stevige plastic verpakking ook prima.
VerbeterpuntenMisschien ook de dikte van de kussens op internet vermelden, of ik heb er overheen gelezen... Meer stoffen in internetassortiment laten zien?
Dank u voor de tips en verbeterpunten. Vanzelfsprekend ook erg bedankt voor de beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Super snelle levering, mooie stoffen, lekker dikke kussens!
Verbeterpuntencommunicatie mail is slecht! Ik anderhalve week geleden via de mail gevraagd mijn factuur aan te passen, BTW nummer ontbreekt. Tot op heden geen enkele reactie. Ook geen reactie gehad op mijn vraag waarom de 15% korting niet is doorberekend. Tenslotte betaal ik als bedrijf net zo veel als consument. Ook hierop geen reactie!! Jammer! Ik heb nog steeds hoop dat het in orde komt, nieuwe factuur met ons BTW nummer en een tegoedbon van 15% van onze oreder waarde voor een volgende bestelling! Misschien na het lezen van dit commentaar want dan had daar ook een 8 gestaan!
De genoemde 15% korting op de webshop had u zelf via een vouchercode kunnen genereren. Waarschijnlijk is dit aan uw aandacht ontsnapt. Ter compensatie ontvangt u een eenmalig te gebruiken vouchercode t.w.v. 15% van het totaalbedrag van uw volgende bestelling. De code die u kunt gebruiken heeft u inmiddels via email ontvangen.
Ik heb een kussen van 100x100 gekocht. Ik heb me toch iets verkeken op de grootte... Misschien is het een idee om ook voor de andere (dan de gangbare 40x40) maten een afbeelding te tonen met referentie (iets of iemand erbij)
Bedankt voor de beoordeling en we gaan uw verbeterpunt zeker bespreken.
Pluspunten
Ik heb velourse kussenhoezen bij jullie besteld. Het zijn echt mooie hoezen en de prijs is ook erg mooi :)
VerbeterpuntenGeen, ben erg tevreden.
Bedankt voor de terugkoppeling en de beoordeling. Binnenkort krijgen we nog meer velours kleuren in ons assortiment. Vanzelfsprekend de beste Nederlandse Velours dus geen Chinese import ;-) Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Vlotte reactie bij vraag via mail. Nette aflevering van de kussens. Alles goed verlopen.
Hartelijk dan voor de beoordeling en veel plezier van de aankoop!
Hartelijk dan voor de beoordeling en veel plezier van de aankoop! De tip voor wat betreft de Grand Foulard gaan we intern bespreken. Bedankt!
Hartelijk dan voor de beoordeling en veel plezier van de aankoop!
Pluspunten
soorten en verscheidenheid
Verbeterpunteniets meer kwaliteit
Hartelijk dan voor de beoordeling en veel plezier van de aankoop! Welke kwaliteit had u verbeterd willen zien?
Pluspunten
Zeer goedkoop en zeer ruime keus.
Dank u voor de mooie beoordeling. Hopelijk in de ontvanger van het cadeau er blij mee! Met de kwaliteit zit het wel goed;-)
Pluspunten
Ziet er allemaal prima uit, vlotte levering.
VerbeterpuntenMeer keuze van stoffen voor de kussens
Dank voor de beoordeling! Er komen regelmatig nieuwe designs in onze webshop. Helaas is het (bijna) onmogelijk om alle designs die we in huis hebben llemaal in de shop te plaatsen...
Dank voor de top beoordeling!
Pluspunten
Super geweldig! Prima kwaliteit!
Dank u voor de top beoordeling!
Pluspunten
Kussen is van goede kwaliteit. Wel stevig!
Dank u voor de beoordeling. Onze stoffen zijn inderdaad van een betere kwaliteit dan die van de "prijsstunters" ;-) Wij hopen dat u lang plezier van uw kussen heeft!