Pluspunten
De maten van de hoezen, die vind je bijna nergens
Wij produceren zelf dus hebben de mogelijkheid om iedere gewenste maat kussen te maken. We zijn blij dat u bij ons gevonden heeft wat u zocht! Veel plezier van uw aankoop en bedankt voor de beoordeling!
Pluspunten
De kussen zijn erg snel geleverd.
VerbeterpuntenDe zak waarin de kussens werden geleverd was gescheurd. Gelukkig waren de kussens niet beschadigd.
De vervoerder zullen wij aanspreken op de gescheurde zak. Dit hoort niet voor te komen, we betalen er tenslotte behoorlijk fors voor. Wij doen ons uiterste best om bestellingen zo snel mogelijk na betaling te verzenden. Fijn dat u tevreden bent! Bedankt voor de beoordeling en veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ik was bij de bestelling vergeten aan te geven dat ik met een binnenkussen en een rits wilde, dit kon ik later zonder problemen nog corrigeren. Alsnog dank daarvoor.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. We zullen uw tip aan de productie-afdeling doorgeven.
Dank u voor de super beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
Dank u voor de beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Mooie website, leuke grote kleurige kussens. Hier was ik echt naar op zoek. Vooral naar een grote afmeting kussen. Dank zij jullie heb ik die nu.
Verbeterpuntengeen
Dank u voor de beoordeling. Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenMijn zandkleurige hoezen zijn ecru wit. Daar baal ik van. Kleur echtheid op de site moet verbeterd worden.
Dank u voor de beoordeling. Kleuren op een monitor zijn helaas altijd anders dan in het echt. Daarom bieden wij gratis stalen aan. Bij de omschrijving van het artikel dat u besteld hebt staat echter duidelijk Ecru vermeldt.. Vervelend dat het niet de kleur is die u had verwacht. Vanzelfsprekend kunt u altijd uw bestelling retour doen. Laat dit ons dan even weten.
Pluspunten
Mooie kussens van een prima prijs. Een snelle levering
VerbeterpuntenBeter verpakken in donker plastic zodat de inhoud niet zichtbaar is. Groter assortiment
Dank u voor de beoordeling en uw verbeterpunt. Wij gaan kijken of we andere verpakkingen (eventueel dozen tegen meerprijs) kunnen gaan aanbieden. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ziet er mooi uit!
VerbeterpuntenDe vulling voelt een beetje "bobbelig" en is behoorlijk stevig gevuld (veert weinig mee). Maar door de keuze met rits, ook prima vulling eruit te halen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! De vulling zal nog wel een beetje beter gaan veren na verloop van tijd! Bewaar de vulling die u uit het kussen heeft gehaald daarom zodat u het kussen naar behoefte nog weer kunt bijvullen.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!<br /> <br /> De verzendkosten van een paar hoezen zijn absoluut hoog (u kunt daarvoor wel tot 15 hoezen voor één keer verzendkosten bestellen!). De hoezen passen echter niet door de brievenbus dus moet met pakketpost. Alles wordt met Handtekening voor ontvangst verzonden en daar zijn nu eenmaal hoge kosten aan verbonden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Pluspunten
Niet duur, en best een snelle levering. Mooie bruine kleur.
VerbeterpuntenDe stof even goed nakijken. Ik heb een paar kussens, waarvan de stof een paar kleine afwijkingen heeft.
Dank voor de beoordeling en uw verbeterpunt.
Bedankt voor uw top beoordeling. Ons assortiment wordt regelmatig ververst maar wij kunnen onmodelijk al onze designs op de weshop plaatsen. Als u specifieke wensen heeft kunt u vanzelfsprekend altijd contact met ons opnemen!
Bedankt voor uw top beoordeling.
Pluspunten
Prima prijs. Prima levering.
VerbeterpuntenVelours heeft vooralsnog strepen/vouwen. Ik weet niet of dat door de verpakking en vervoer komt, maar nu is het nog niet zo zacht en 'rijk' van uitstraling als ik had gehoopt. De gebloemde kussens zijn maar aan 1 kant gebloemd, de achterkant is uni. Dat was mij bij het bestellen niet duidelijk. Het stevige kussens. Ik weet nu nog niet zo goed of ik dat positief moet duiden of niet. Ik weet niet hoe snel ze wat in zullen zakken.
De velours trekt wel bij na een tijdje! Veel plezier van uw aankoop!
Jammer dat er niet gereageerd is op mijn vraag, of de stof van de kussens ook per meter te bestellen was voor een tafelloper.
Als er op uw mail onverhoopt niet wordt gereageerd dan kunt u het beste bellen met de Klantenservice. Dagelijks bereikbaar: 0592-407750. Excuses voor het ongemak.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Sorry, geen enkel
VerbeterpuntenBestellingen ook leveren. Graag vragen beantwoorden als ze worden gesteld
Erg vervelend dat u niet tevreden bent. Wij hebben de stalen die u had besteld wel degelijk verzonden. U heeft daarvan ook bericht gehad. U had (nadat u niks had ontvangen) vanzelfsprekend even met onze klantenservice kunnen bellen. Dan hadden we de stalen een 2e keer verzonden. Wij zijn gewoon telefonisch te bereiken: 0592-407750. Ook kunt u gewoon in Assen op de Winkler Prinsstraat 16 langskomen. Alle beoordelingen op deze site lijken ons duidelijk aan te tonen dat we bestaan.
Super! Bedankt! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Geweldige kussens voor een prachtige prijs, goede kwaliteit! Snelle levering, helemaal tevreden over kussenwereld zitzakwereld!
Dank u voor uw schitterende beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Ga zo door.
VerbeterpuntenHet kan wel iets beter verpakt worden vind ik. Want in een doorzichtig plastic zakje is niet netjes.
Bedankt voor de reactie. Verpakken in een doosje is inderdaad netter maar helaas ook 4 keer zo duur... Wij willen de prijzen van onze producten graag zo laag mogelijk houden. De verzending in een plastic zak gaat eigenlijk altijd goed. De vervoerder gaat er (gelukkig) voorzichtig mee om. Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor uw beoordeling!
Bedankt voor uw input! Wij onderhouden onze website zelf. Hiermee besparen we kosten zodat we de artikelprijzen lager kunnen houden.