Dank u voor u beoordeling!
Pluspunten
snelle levering het pakje kunnen volgen
Verbeterpuntenjammer dat de verzendkosten zo duur is dat was een tegenvaller
Dank voor de mooie beoordeling. Wij berekenen de reële verzendkosten voor "pakketpost met handtekening voor ontvangst" welke door de transporteur aan ons worden berekend. Dit is een bewuste keuze. We kunnen ook alle producten enkele procenten duurder maken en geen verzendkosten berekenen... Maar omdat producten ook kunnen worden afgehaald vinden wij dat geen eerlijke manier. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Mooie kwaliteit en super goede prijs!
VerbeterpuntenIets meer keuze in de 100x100 maat
Dank u voor uw mooie beoordeling en de lovende woorden! We gaan kijken of we het assortiment 100x100 kussens en hoezen op korte termijn kunnen uitbreiden maar niet elk design is geschikt voor dat grote formaat... We gaan er mee aan de slag! Veel plezier van uw aankoop!
Dank u voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop.
Pluspunten
VerbeterpuntenKussen was niet naar mijn verwachting, teruggestuurd op eigen kosten, daar boven op werd er nog 8(!) euro administratiekosten gerekend! Wordt t al met al dure gok om online nog wat te bestellen!
Wij bieden gratis verzending van stofstalen aan om dit soort teleurstellingen te voorkomen. Die extra administratiekosten hadden niet mogen worden berekend. Deze zullen we op korte termijn aan u terugstorten.
Dank voor de prima beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
snelle service, prima levering. kussens zitten nog in de zakken, verder kan ik het nog niet beoordelen
Dank voor de beoordeling! We nemen uw tip omtrent de snelheid/tijdstip van beoordeling ter harte!
Pluspunten
Uitgebreide keus! Prima prijzen!
VerbeterpuntenIk kreeg een verkeerde kleur geleverd, of de foto wijkt erg af van de werkelijkheid. Maar de geleverde kleur was ook mooi, dus behouden
Foto's op beeldschermen wijken vaak af van de werkelijkheid. We proberen zo waarheidsgetrouw te fotograferen in daglicht. Kleuren lijken bij kunstlicht altijd anders. Om teleurstellingen te voorkomen kunt u kleurstalen van de gewenste stoffen aanvragen (gratis)
U geeft ons het cijfer 1 voor snelheid/levertijd. U heeft uw bestelling op 1 september gedaan en op 5 september is uw bestelling afgeleverd... Op onze webshop staat vermeldt dat we alle artikelen op bestelling produceren en binnen 5 werkdagen leveren. Kunt u aangeven waarom u ontevreden bent zodat wij wellicht dingen kunnen veranderen?
Pluspunten
Prima prijs/kwaliteit verhouding en netjes gemaakt.
VerbeterpuntenKleurrijker stoffen voor moderne interieurs en ook de afmetingen, zoals langwerpige kussens zou wel prettig zijn.
Bedankt voor de top beoordeling! We gaan kijken welke designs geschikt zijn voor rechthoekige kussens en modernere interieurs en gaan die dan toevoegen aan de webshop. Bedankt voor het meedenken! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering en mooie, goed gevulde kussens!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Na een foutje in de bezorging, iets wat iedereen kan overkomen want het blijft mensenwerk, is dit uitstekend door zitzakwereld.nl hersteld en wel op een heel leuke manier, wat een perfecte service! Ik beveel zitzakwereld echt graag iedereen bij iedereen aan.
VerbeterpuntenSite misschien iets rustiger maken..
Tja, afleveradres niet goed gelezen. Gelukkig kunnen herstellen. Wij zijn blij dat de zitzak bij uw thema New York past! Veel plezier er van!
Pluspunten
Zeer goede service!!! Prachtige dikke stof en goed gevulde vulling. Ik ben echt heel blij met mijn aankoop!!!
Wij zijn blij dat u tevreden bent. De stoffen die we gebruiken zijn inderdaad vaak dikker dan die van de kussentjes die je bij de goedkope winkels in de folder ziet staan. We gaan een nieuwe foto maken van het Warm Roze kussen en zullen deze op de website plaatsen.
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
snel geleverd! Niet duur
Dank u voor de mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Pluspunten
VerbeterpuntenVerpakking kan beter; ik had bolletjes besteld voor in een hondenkussen en die werden in een doorzichtige plastic zak geleverd. Mocht de bezorger per ongeluk ergens achter blijven haken, dan is de zak kapot........
Bedankt voor uw beoordeling. Vanwege kostenoverwegingen gebruiken we plastic zakken voor de bolletjes. Verpakken in een doos is ongeveer 3 euro duurder per 100 liter... Gelukkig gaat er tijdens het vervoer erg weinig mis. Mocht dit wel een keer het geval zijn dan kan de klant de kapotte verpakking weigeren bij afleveren.
Pluspunten
mooie zitzakken!
Verbeterpunten- geur niet zo lekker - duurde aantal dagen voordat ik reactie kreeg omdat bepaalde kleur er niet was, ik zouz eggen direct op website aanpassen.
Dank u voor de beoordeling! We gaan proberen de voorraden beter bij te houden op de site.
Hartelijk dank voor de beoordeling!
U meer dan tevreden? Dan zijn wij het ook! Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenAfmetingen website komen niet overeen met werkelijkheid (de poefen die ik heb gekocht zijn een stuk groter dan wat op de site staat. Ben ik juist heel blij mee, maar kan zijn dat andere mensen daarom ze evt niet zouden bestellen)
We gaan de beschrijvingen van de artikelen nogmaals kritisch tegen het licht houden. Dank u voor uw feedback en beoordeling!
Pluspunten
Website verwerkte korting niet, even gebeld en gelijk met direct contact met webmaster geregeld: Top! Korrels zijn prima, al kostte het nog wel wat tijd om 1000L zitzakkorrels in zitzakken met een kleine opening te proppen.
Dank u voor uw feedback en beoordeling! Tip voor het bijvullen: gebruik een pvc buisje!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Goed om te horen dat de kussens in goede staat zijn aangekomen ;-) Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!
Uitstraling website is erg bont, mag wat zakelijker
Heeft u de nieuwe layout van de webshop inmiddels gezien? Wij horen vanzelfsprekend graag eventuele tips! Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Veel plezier van uw aankoop!