Pluspunten
- Mooie kwaliteit velour. - kleuren op de site komen zeer goed overeen met de werkelijkheid.
Bedankt voor de opmerking over meer kleuren op de site plaatsen. Wij gaan kijken of we hier iets mee kunnen. Het is echter wel zo dat we ongeveer 10 duizend verschillende kleuren en designs hebben liggen. Veel zitten in ons assortiment maar van sommigen hebben we ook slechts een beperkte voorraad. Hierdoor hebben we er voor gekozen niet ALLES op de site te plaatsen.
Pluspunten
Mooie stoffen, snelle levering.
Dank voor de super beoordeling! Veel plezier met uw aankoop!
Dank voor de beoordeling! Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Goede kwaliteit, fijn dat er gecommuniceerd werd over een iets langere levertijd. Goede prijs. Ik zou deze winkel zo aanbevelen bij vrienden/kennissen
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Dank u voor de mooie beoordeling!
Pluspunten
Hele mooie kussenhoezen, mooier dan ik had verwacht!!! Fijn met rits en netjes afgewerkt. Hopelijk blijven ze in nette staat na enkele keren wassen.
Verbeterpunten* dat de omschrijving (kleur, opdruk enz) van het product beter overeenkomt met de foto * de prijs van alleen de hoes vond ik nog hoog in verhouding met de prijs van een compleet kussen met hoes
Dank u voor de beoordeling. Uw mail hebben wij helaas niet terug kunnen vinden. U kunt het beste voor maatwerk even bellen met de klantenservice
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelheid bezorging, prijs
VerbeterpuntenIk heb geen reactie ontvangen op een contact formulier dat ik op de site heb ingevuld.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
supersnelle levering en lage prijs!!
Hartelijk dank voor uw prima beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
mooie kussens
Verbeterpuntenvulling is wat aan de harde kant
Dank voor de beoordeling! U kunt een beetje vulling uit uw kussens halen en bewaren. De kussens worden bij gebruik vanzelf wat zachter.
De levertijd was iets langer dan normaal vanwege Hemelvaartsdag. Onze excuses.
Pluspunten
Mooie kussens.. Duidelijke overzicht van de produkten.. Etc
VerbeterpuntenLevering duurt best lang
Bestelling en betaling op 14 mei, afgeleverd op 16 mei... Sorry, met op bestelling gemaakte producten kunnen wij helaas niet sneller...
Bedankt voor de beoordeling en de tip!
Communiceer latere levering naar klant i.v.m. het niet voorradig zijn van een bepaalde stof/kleur. Website geeft aan dat artikel op voorraad is terwijl dit niet het geval is.
De webshop wordt niet in het bedrijf zelf onderhouden. Voorraad bijhouden is derhalve erg lastig maar wij gaan ons best doen om dit te verbeteren!
Dank voor uw beoordeling. Wij zullen de Klantenservice aanspreken over uw opmerking!
Dank u voor de mooie beoordeling!
Dank u voor de beoordeling.
Dank voor de beoordeling.
Dank u voor deze topbeoordeling! Wij zijn er erg blij mee.
Pluspunten
* makkelijk en snel te bestellen * vlotte levering * ruim assortiment
Kussenhoezen beter afwerken. Teveel losse draden.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij werken continu aan de verbetering van onze communicatie naar de klant. Wij staan altijd open voor suggesties en tips. Deze kunt u ons mailen als u wilt!
Dank voor de mooie beoordeling!
Dank voor de zeer mooie beoordeling. Wij zien u graag weer als klant! Veel plezier met uw aankoop.