U heeft een 5 ingevuld voor Nazorg en u gaf tijdens uw reactie via mail aan mij aan dat dit NVT had moeten zijn. Ik hoop dat u de beoordeling nog wilt aanpassen. Bedankt voor de moeite!
Pluspunten
Zeer snel geleverd :)
Vriendelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Pluspunten
Goed overzicht
VerbeterpuntenKleuren wijken af Vd werkelijkheid. had warm oranje en oranje besteld, deze lijken vrijwel hetzelfde.
Kleuren op een beeldscherm wijken altijd af van de werkelijkheid. Daarom kunt u bij ons gratis kleurstalen van de gewenste stof/kleur aanvragen. Zo kunt u van tevoren bekijken of de kleur overeenkomt met uw interieur. Om de kussens iets minder stevig te maken, kunt u gewoon een kleine hoeveelheid vulling uit het kussen halen. Als u dit bewaard dan kunt u het kussen later eventueel nog bijvullen.
Pluspunten
Snelle levering, relatief goede prijs.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hartelijk dank voor uw erg mooie beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
ik vond dat voor de tijd waarin we nu leven de levertijd niet super snel was
Dank u voor uw mooie beoordeling. Vanwege ons grote assortiment produceren wij alle artikelen op bestelling. Hierdoor hebben wij helaas een iets langere levertijd maar daardoor kunt u ook bij ons terecht voor maatwerk producten! Veel plezier met uw aankoop en we zien u graag terug als klant!
Pluspunten
De tips en uitleg zijn helder
VerbeterpuntenGeen
Vriendelijk bedankt voor de beoordeling. We hebben inmiddels telefonisch contact met u gehad over de mailmelding. Ik ga één en ander even checken of alle doorschakelingen goed staan.
Pluspunten
Snelheid
Bedankt voor uw beoordeling. De verzendkosten zijn inderdaad relatief hoog bij een kleine bestelling. U kunt wel vaak meerdere artikelen kopen voor slechts één keer de verzendkosten. Wij zijn altijd op zoek naar goedkopere alternatieven maar die zijn vaak niet betrouwbaar. De huidige pakketdiensten leveren betrouwbaar en met Track en Trace. Logisch dat daarvoor een prijs betaald moet worden...
Wat een top beoordeling! Bedankt en we zien u graag terug!
Pluspunten
Snelle bezorging, alertheid bij dubbele bestelling, snelle teruggave van teveel betaald geld.
Hartelijk dank voor uw supermooie beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Bedankt voor uw TOP beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Snelle levering. Helemaal super
VerbeterpuntenNee
Hartelijk dank voor uw super beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
Communicatie
Verbeterpunten-
Pluspunten
Uistekende zitzak, goed gevuld. Mooie service van de mogelijkheid kleurenstalen te ontvangen.
VerbeterpuntenDe bestelde kleurenstalen, werden pas geleverd nadat ik na een paar weken na de besetlling, achteraan had gebeld. Toen nog duurde de levering bijna een week.
Wij gaan werken aan verbetering van versturen van de stalen. Hartelijk dan voor uw beoordeling en veel plezier met uw zitzak!
Pluspunten
snel en keurig afgeleverd
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prijs en kwaliteit
VerbeterpuntenMijn levering duurde ondanks dat de artikelen op voorraad waren 7 werkdagen, wat ik wel erg lang vind
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij doen ons best om zo snel mogelijk te leveren. Helaas lukt dit niet altijd. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Pluspunten
prijs kwalitteitverhouding
Verbeterpuntensnellere levering
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wij gaan onze uiterste best doen om de levertijd te verkorten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
nee
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!