Pluspunten
ik werd gebeld of de bestelling klopte dat vond ik heel netjes omdat je anders weer retourkosten hebt
Pluspunten
Zorgvuldig en correct.
VerbeterpuntenAfspraken m.b.t. levering die gemaakt zijn met medewerker 1 waren niet bekend bij medewerker 2; interne communicatie mogelijk verbeteren.
Wij gaan werken aan een betere interne communicatie! Terechte opmerking, bedankt voor de tip!
Pluspunten
Gebeld met vraag over bezorging. Werd bijzonder vriendelijk en professioneel op gereageerd.
VerbeterpuntenAls je op internet besteld kun je een opmerking opnemen bij de bestelling. Maak duidelijk dat opmerking tav bezorging maar beperkt meegenomen kunnen worden.
Wij hebben inmiddels een tekst bij geplaatst omtrent de bezorging. Hartelijk dank voor de tip!
Pluspunten
goed product/ goeie prijs
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, goedkoop
VerbeterpuntenProduct viel wt tegen, geen korrels maar stukjes piepschuim
Wij hebben inmiddels de productomschrijving van tempexkorrels aangepast. Wij hopen dat dit de duidelijkheid ten goede komt! Bedankt voor de tip.
Pluspunten
webschop is duidelijk en ruime keus
Verbeterpuntenanders verpakken, doorzichtig plastic????? niet met dpd bezorgen, hebben geen vaste routes, bezorgtijden en daar kan je niet van op aan
Pluspunten
ik heb zelf intensief via internet gezocht naar een leverancier van het specifieke product, en kon deze uiteindelijk vinden via jullie presentatie.
Verbeterpuntenben zelf actief geweest met opzet van internet. maak a.u.b. jullie website-paginas niet te druk, anders wordt het zoeken erop van pagina naar pagina onoverzichtelijk.
Pluspunten
Snel geleverd, netjes afgewerkt.
Pluspunten
WeVeel keuzen in maat en kleur/patroon. Snelle levering.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering. Volgende dag al in huis! Prijs-kwaliteit verhouding is erg goed.
VerbeterpuntenDe kleuren vielen in het echt anders uit. (lichter) Dat vond ik jammer.
Pluspunten
Order quickly handled and delivered within the specified time of 3-5 days. Quality good in relation to price. Would definitely do business with your company again.
Pluspunten
Werd gebeld toen het bestelde niet op voorraad was. Je mail wordt echt gelezen.
VerbeterpuntenVerstaanbaarheid van de beller was niet altijd goed.
geen
Pluspunten
heel snelle levering
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Snelle levering, en prima kwaliteit kussens voor een mooie prijs
Pluspunten
Snelheid en prijs
Pluspunten
snel, goede kwaliteiten veel keus
Verbeterpuntenbetalen per i-deal lukte niet
Wij vonden de verzenkosten tegenvallen