Prima, vlotte verwerking en goed product

Snel bezorgd, uitstekende kwaliteit

Volgende dag bezorgd, uitstekend

Vlotte levering, goed verpakt.

1 lp was niet meer op voorraad. Stond netjes aangegeven op de bon en het aankoopbedrag direct terug geboekt.

Correct en snelle afhandeling

Zeer snelle afhandeling

Altijd snelle service

Goede maandelijkse update. Gebruiksvriendelijk systeem.

toppie super fijne winkel

alles makelijk te vinden goede betaalbare prijzen snelle levering gewoon top

besteld en snel geleverd top

meerdere artikelen besteld , zeer snel en keurig verpakt geleverd top ga zo door en tot de volgende keer gr. Gerard

Stipt op tijd

Goede kwaliteit en snel geleverd

En goed verpakt! Ook niet onbelangrijk.

Beter kan niet

Ik heb besteld kreeg meteen email werdt verstuurd en werdt mooi ingepakt na dag geleverd uitstekende kwaliteit voor in mijn jukebox bedankt

Snelle levering product is zoals beloofd blij mee.

Kwaliteit goed en snelle levering

Vendeur sérieux

Je viens de recevoir le disque, état impeccable, vendeur sérieux. Merci Bien à vous Franco

Prima kwaliteit. Snelle levering

Ik heb voor het eerst een bestelling gedaan. Naast snelle levering is de kwaliteit van de singles super. Ik verzamel alleen singles en lp’s uit de jaren 80. Keuze genoeg en kom hier zeker vaker terug

Super goed

Zag op marktplaats een advertentie van 45 toeren op hun site een supermooie elvis EP besteld voor een mooie prijs origineel, in VG staat, de volgende dag al bezorgd, zeer goede ervaring, ga zeker weer wat bij hun bestellen super bedankt 45 toeren groeten ad uit almelo 9

Alles keurig verpakt en op tijd binnen gekregen goed service

Goede communicatie, snelle levering

Goede en vriendelijke communicatie. Bestelde artikelen voldoen aan beschrijving en werden snel, goed en netjes verpakt geleverd. Bedankt Bianca en Jeroen.

Prima webwinkel voor vinyl.

k heb inmiddels twee keer iets besteld bij 45 toeren en beide keren was de levering snel en de verpakking zeer goed verzorgd. Het aanbod is redelijk en er is veel leuks te vinden voor liefhebbers van 45 toeren. Wel vind ik de prijsverschillen soms wat onduidelijk — ik snap niet altijd hoe deze tot stand komen. De website is overzichtelijk, maar oogt wat gedateerd en bij mijn bestellingen haperde het bestelproces regelmatig. Dat gezegd: de klantenservice is goed bereikbaar en duidelijk betrokken bij de klant. Al met al een absolute aanrader voor iedereen die iets zoekt op het gebied van 45-toerenplaten!

Vlotte service

Top kwaliteit geleverd in top snelheid!

Koop regelmatig via de site, en ben nog not teleurgesteld. Keep up the good work!

Alles zoals je het zou willen

Snel, betrouwbaar

Snel en netjes geleverd

Goed kwaliteit

bestelling volledig naar wens product oke levering was goed gr willem

30 Guldenekker

Reusel 5541 DG