Pluspunten
prima altijd meteen verzonden en goed verpakt
Pluspunten
Altijd keurig verpakt in stevige doos, alle singles in plastic beschermhoes en ter controle altijd papieren bestel/lever overzicht bijgevoegd.
Pluspunten
Bijzonder professioneel en alles tot in de puntjes verzorgd.
Pluspunten
niets meer aan toe te voegen..
Verbeterpuntenn.v.t
Pluspunten
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit
Pluspunten
Goede prijs en snelle levering!
Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooi aanbod, overzichtelijke site. snelle levering. Goed ingepakt. Zelfs elke single een plastic beschermhoesje. En goede kwaliteit van de platen!
de levering is tegenwoordig in van die enorme grote dozen, is daar niet weer een ander systeem voor?
Goedendag, Ik zie dat het om artikelen gaat met veel volume (verzendkartons en opvulschotten voor LP's). Deze passen niet onze standaard dozen. Per bestelling wordt dan bekeken hoe deze het beste verpakt kunnen worden, we proberen het pakket altijd zo klein mogelijk te houden.
Pluspunten
Zeer snelle levering (dag na de bestelling)
Pluspunten
Supersnelle levering In de avond besteld , volgende dag al binnen.. Super
Pluspunten
prima site, makkelijk alles regelen en betalen. direct volgende dag in huis. prijs is redelijk, verzendkosten ook. 'will order again"!