Pluspunten
Super duidelijke website, producten mooi weer gegeven. Heel snelle levering. Goede kwaliteit van producten. Zeer aan te bevelen +++
Altijd super, dit bedrijf. Alleen bij de laatste levering waren de witte 7" hoesjes met plastic iets minder goed afgewerkt dan de vorige keren. Maar geen erg hoor, al mijn vinylbenodigdheden komen nog steeds van bij 45Toeren.
Pluspunten
Gewoon een super goed bedrijf ! 100 % geweldig !
Geen, snelle levering, geode kwaliteit
Pluspunten
Alles perfect
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
al vaker iets besteld, nog nooit klachten gehad.prima
Pluspunten
Betrouwbaar, levert snel !
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
ruim assortiment, plezierig klantgericht contact via marktplaats
Verbeterpuntenonhandig dat ik niet ineens een aantal standaardsets tegelijk kon aanklikken in het winkelwagentje. moest stuk voor stuk hetzelfde in het winkelwagentje zetten
Goedendag, Als je op het gewenste produkt klikt, kom je bij de uitgebreide informatiepagina, hier kun je het gewenste aantal invullen. Eventueel is het aantal ook direct aan te passen in de winkelwagen...
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie, goede prijs/kwaliteitverhouding, product is exact zoals omschreven op de site. Perfect.