Pluspunten
Betrouwbaar en snel ! Singleopbergdozen zijn ideaal voor de "fanatieke" verzamelaar !
Pluspunten
Hele snelle levering.
VerbeterpuntenWat sneller misschien de niet leverbare producten kunnen aanvullen,
verzend kosten ff te duur
Pluspunten
alles ok, geen negatieve opmerkingen
Pluspunten
mooie duidelijke webshop snelle levertijd
Pluspunten
- Alles komt op tijd binnen en altijd goed ingepakt - Ze beantwoorden alle mails op tijd - Houden je op de hoogte van je bestelling - Nog nooit problemen gehad Kortom een goed en betrouwbaar bedrijf
VerbeterpuntenOp dit moment geen verbeterpunten
Pluspunten
prima bedrijf
Pluspunten
goede levering
Verbeterpuntenwe waren wat onzeker over het ontvangen bedrag en dat de bestelling wel door ging. dit mag iets sneller vermeld worden!
gebruiksaanwijzing bijleveren
Goedendag, De instructies om de vinylsinglebox in elkaar te zetten staan bij dit product op onze website (filmpje): http://www.45toeren.nl/vinyl_accessoires/995028--vinylsingle-box---per-stuk.html
Pluspunten
Goed en snel.
VerbeterpuntenN.v.t
Ik heb vorige week een bestelling gedaan waar voor 1 artikel niet op voorraad was en dus besteld modest worden. Ik heb gisteren en vandaag via de mail gevraagd hoe het met mijn bestelling was en op beide dagen heb ik geen antwoord terug gekregen.
Goedendag, Zoals op onze website vermeld waren we enkele dagen wegens omstandigheden niet aanwezig. Excuses voor het ongemak.
Pluspunten
Snel, goed en kwalitatief OK
VerbeterpuntenMeer dan goed genoeg!
Pluspunten
Snel, correct.
Pluspunten
snelle levering goede prijs
Pluspunten
Super snelle levering
Pluspunten
goed verpakt, snelle levering conform omschrijving.
Pluspunten
Pluspunten
Snelle levering en spullen van prima kwaliteit: what you see is what you get.