Pluspunten
Heel snelle levering. Verpakking prima verzorgd. Top!!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Gewoonweg dik in orde
Pluspunten
Snel en degelijk !
Pluspunten
Na een verkeerde bestelling van mij heb ik na contact de volgende dag de nieuwe bestelling in huis. Klasse!
Pluspunten
Duiselijke website, leuke prijzen en snelle levering
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenInformatie op de website is summier. Het is soms niet helemaal duidelijk waar het product uit bestaat. Bijv,. de Japanse binnenhoezen. Daar staat niet bij vermeld of het bestaat uit HDPE-Folie of standaard Polyethyleen. Ik heb de gok maar genomen en ga ervan uit dat het HDPE folie is
Pluspunten
Ik kan deze webshop alleen maar positief beoordelen.
Pluspunten
Snelle levering en keurig verpakt.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering en goede service, altijd vriendelijk.
Pluspunten
prima kwaliteit snelle levering
Verbeterpuntengeen verbeterpunten ben zeer tevreden
Pluspunten
Ik heb al tientallen 45 toeren plaatjes gekocht en ze voldoen allemaal ruimschoots . Ik heb er veel plezier aan en heb totaal geen minpunten . Ik zal in de toekomst met deze service zeker blijven bestellen . Met de vrl.gr. van een tevreden klant . Alfred
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle,vlekkenloze levering
Pluspunten
Snelle en correcte afhandeling, hartelijk dank.
Pluspunten
Perfecte levering op zeer korte termijn.
Pluspunten
Er was bij de verzending een plaat beschadigd geraakt, en de goede service achteraf heeft een goede oplossing opgebracht, dank je wel...
VerbeterpuntenMisschien de platen nog meer beschermen voor de levering. (De post in België is soms onvoorzichtig)
Pluspunten
Spelen direct in op een mail waar productieprobleem is aangekaart. Zorgen onmiddellijk voor een perfecte oplossing. Komen hun service en vertrouwen na !
Pluspunten
Zoals gewoonlijk snelle levering, goed verpakt. Kwaliteit 7inch goed
VerbeterpuntenNiet dat ik iets weet