Pluspunten
klanten heel goed op de hoogte houden van de verzending prima internet winkel/professionele pagina's
Pluspunten
Top service snelle levering
Pluspunten
Dit is de derde of vierde keer dat ik wat bestel. Elke keer super snelle levering. Verzendkosten ook laag. Geleverde vinyl accesoires prima kwaliteit voor een scherpe prijs. Absolute aanrader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
snel, adequaat, goede communicatie (misschien juist iets te veel), redelijk tot goede prijzen, maar vooral zeer betrouwbaar
Verbeterpuntenvooralsnog geen enkele gevonden anders dan dat de web-site zelf misschien eens wat opgefrist kan worden, maar dat is totaal ondergeschikt
Pluspunten
n.v.t
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
Prima geleverd, snel en ook voordelig in prijs.
Pluspunten
Shop goed op orde.
VerbeterpuntenGa vooral zo door prima site en prima levering.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding. Goede informatieverstrekking over de verzendstatus van het product.
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Perfect, een dikke aanrader. Keep up the good work.
Pluspunten
Gewoon goed
VerbeterpuntenWeet niet
Pluspunten
hele snelle levering en een goede prijs
Verbeterpuntenverzendkosten zijn vrij hoog voor lage producten, want niet eens gefrankeerd verzonden hoeft te worden.
Pluspunten
Niks negatiefs
VerbeterpuntenGeen
Verzendkosten kunnen naar beneden bij lichte producten.
Pluspunten
Alles is zeer goed. Zeer snelle levering!
Pluspunten
Altijd een zeer korekte haf handeling verdere kwalliestijd in de producten en betrouwbaar communicatie en personeel kan ik niet beoordelen omdat ik ze personil noch niet gezien en gesproken heb maar altijd per web gekocht heb
Verbeterpuntenzou het mogelijk zijn om noch meer aseswares aan te bieden zoals een matje voor op de plaatenspelers klijn draagbare kofeltjes voor singels en meschien een klantenkaaart want ik heb al regelmaatig besteltd en noch nooit korting gehd of meschien een bijkomende vesteging in belgen net over de grens van nederland dit is dan korter voor me en kan ik hun ook eens persoonik ontmoeten dank bij voorbaad groetjes Rudi Rumen uit belgen
Pluspunten
Snelle levering. Kwaliteit zoals aangegeven klopt. Eenmaal plaat gehad, die echt niet te beluisteren was. Kon plaat terug sturen en het geld meteen retour gekregen.
KAN NIET BETER DOE ZO VOORT
Pluspunten
Zelfs vanuit België besteld , levering enorm snel en voordelig .
VerbeterpuntenZo blijven voortdoen dat is een verbetering op zich !
Pluspunten
Perfecte service en betrouwbaar.