Pluspunten
Tip Top. Graag tot een volgende keer. Aanbevolen +++++
Pluspunten
alles netjes ingepakt eb verpakt.
Pluspunten
Snelle levertijd en snel reactie op vragen.
Pluspunten
zeer tevreden vind de plaatjes van mijn tienertijd terug
Pluspunten
2 bestellingen gedaan. Bij de eerste bestelling zat een levertijd op een aantal platen (wat netjes op de site stond) en al snel per mail bevestigd werd. Bij de 2de bestelling zijn daarna de platen van de eerste bestelling met een wachttijd netjes geleverd. Alleen op 1 plaat bleef een langere levertijd, maar dat was een wereldwijd probleem. In al die tijd is er een zeer nette communicatie geweest met 45Toeren (nog bedankt voor alles Jeroen!) waarbij de laatste plaat, welke 1 dag voor mijn vakantie aan 45Toeren werd uitgeleverd, na mijn vakantie ook weer keurig ontvangen zijn. En daarbji zijn alle bestelde olaten in topkwaliteit. Aanrader dus!
Pluspunten
Pluspunten
Het product was direct de volgende dag binnen!
Pluspunten
Altijd goede kwaliteit, en supersnel in huis.
Pluspunten
via bol besteld (derdenpartij), erg goedkoop inclusief verzendkosten. En heel erg snel perfect geleverd. *****
Pluspunten
Onbekend maakt onbemind zegt men, maar bij jullie : onbekend maakt voor mij zeer bemind !!! TOPPIE !!!!!
Pluspunten
Gisteren besteld, vandaag al in huis. TOP !!!!
Pluspunten
De laagste prijs incl. verzendkosten en leveringen binnen 3 dagen.
Pluspunten
Goede communicatie, mooie LP koffer en zeer snelle levering! mijn complimenten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goed verzorgd
Pluspunten
Goede service en kwaliteit van de bestelde platen.
VerbeterpuntenOp de rommelmarkt kun je de platen wel eens goedkoper tegenkomen, maar ja ga maar zoeken!
Pluspunten
vragen worden direct beantwoord snelle levering ,ook als de bank trager is altijd bericht als pakket met de post mee is ben jaren te vreden en zeker aan te bevelen voor muziek liefhebbers johan schorel wolvega, friesland
Pluspunten
Altijd alles in orde
Pluspunten
goede service en snel verstuurd.