Goede snelle service

Correcte omschrijving kwaliteit vinyl

perfect

perfect like usual! mis alleen wel punten of aanbiedingen voor vaste klanten

Snelle levering, netjes verpakt

Zoals de titel al aangeeft, snelle levering en netjes verpakt. Vooral dat laatste is belangrijk aangezien vinyl en de hun hoezen snel beschadigd kunnen raken door het verzenden. De geleverde artikel zijn van een goede kwaliteit.

Snelle levering en prima kwaliteit voor een goede prijs.

Snelle levering. Misschien kunnen jullie, of is dat er al, mijn koop historie zichtbaar maken.

Niets meer aan doen!! Houden zo.

Goed en snel geregeld.

Zo gevonden en zo geleverd erg blij mee

Super ik vond wat ik zocht en had het binnen 2 dagen in huis erg fijn

Geweldig ,heel snelle levering

Zeker aan te raden !!!!!

Prachtige collectie vinyl, topservice!

Mooi verzamelalbum Golden Earring gekocht. Was overal elders niet meer op voorraad, wél bij 45 toeren en tegen uiterst concurrerende prijs. Top, dit bedrijf is een aanrader!

Snel en vriendelijk.

Snel en vriendelijk.

Snelle verzending en goed verpakt

Goede producten die snel geleverd zijn. Post.nl heeft er een puinhoop van gemaakt zodat ik vanuit Zwolle naar Hoogeveen moest om mijn pakket op te halen. Hier kan 45 toeren uiteraard niets aan doen. Al met al zeer tevreden. Roy

snelle levering, goede communicatie

Duidelijke website, goede communicatie via de mail, snelle levering. zal zeker hier weer beatellen

zeer snelle levering, netjes verpakt. opnieuw zeer tevreden!

veel keus en aantrekkelijk geprijsd. snelle levering

Vlotte levering, redelijke prijzen

Spullen kwamen zelfs eerder dan verwacht!

Overzichtelijkecwebsite en bestelling goed verpakt.

Handig zoekmenu. Indeling in prijsklassen. Duidelijke beschrijving van de condities hoesje/plaat.

Voldoet aan mijn verwachtingen.

Artikelen zijn goed verpakt, compleet, snel en in goede staat geleverd.

Super snelle levering topper

Snelle reactie vooral zo doorgaan nette afhandeling

Voor de zekerheid even gemaild of een bepaalde LP op voorraad was. Ik kreeg een vriendelijke email terug. LP besteld. En er zat een weekend tussen bestelling en levering. Dus gewoon super gegaan. Voor herhaling vatbaar.

Altijd in perfecte staat geleverd.

Inmiddels al heel wat orders binnen gekregen. Altijd netjes verpakt en optijd geleverd.

Goed materiaal en service

Heel goed bedrijf

Uitstekende service

Makkelijk te bestellen. Door storing bij de bank per abuis dubbele bestelling, maar dat werd binnen een paar minuten per email opgelost. Product snel geleverd in goede staat.

Snel geleverd & goede kwaliteit

Diverse accessoires besteld, Werdeb snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit.

Zoals je vanaf een webshop mag verwachten. Snelle levering en producten voldeden volledig aan de verwachtingen.

Nooit problemen, altijd de juiste spullen die besteld zijn.

Zij doen het heel goed ! !!!

Zaterdagavond besteld en dinsdag al in huis.

Goede omschrijving van hetgeen was aangeboden Snelle levering in goede verpakking

30 Guldenekker

Reusel 5541 DG