heel goed

wat ik verwachte heb ik gekregen kan het er niet zelf voor maken

Al vele goede ervaringen met 45toeren. In het verleden ook al eens in de winkel geweest. Goede prijs-kwaliteit en na betaling ook snel alles ontvangen.

Correct en snel geleverd

Prima bedrijf

Vrijdagmiddag de puck besteld en zaterdag al in huis. Dit waardeer ik ten zeerste.

snelle levering, goede prijs/kwaliteit.

nu voor de tweede keer een stapeltje singles besteld. de levering is snel en alles is goed verpakt. Enige (min)puntje deze keer was dat een van de singles in een hoesje zat dat niet bij de desbetreffende persing hoorde. Vandaar een half puntje aftrek. Zonder dat een 10. Voor de rest is de prijs/kwaliteitsverhouding in orde.

Snel en netjes verpakt. Aanrader!

Papieren hoes matig, plastic goed.

Papieren hoest wel erg magere kwaliteit

Perfecte levering

Zoals ook de vorige keren verliep alles perfect, snelle afhandeling en levering van o.a singles in werkelijk perfecte staat.

zeer groote keuze en prima plaatjes

al jaren klant en nog steeds zeer tevreden

Fantastische service

Verzorgde en snelle levering

Perfecte service

Nette snelle verzending. Kreeg netjes een mail dat pakketje verzonden werd.

Mooie producten en snel geleverd

Hoesjes en opbergdozen voor mijn singels bestelt. Wat ik zocht vond ik snel op de overzichtelijke site. Volgende dag alles conform afspraak geleverd. Goede kwaliteit heel tevreden.

heeft een uitstekende service

Aankoop prima afgewikkeld

Zeer goede afwikkeling van 2 aankopen.

Prima zoals altijd.

Altijd prima verzorgde verzending

gemakkelijk te bestellen en correcte levering

Kwaliteit aangeboden vinyl is doorgaans qdequaat gewaardeerd door 45-toeren. Redelijke prijzen. Snelle, correcte levering

Verzenden gaat snel bijhun

Prima zoals altijd

Prima zoals altijd

heel goed verpakt , en snel verzonden

Zoals ik al zei, goed verpakt en snel verzonden. En precies de hoezen die ik besteld had.

Perfecte service

Top product, snelle service

correcte levering en omschrijving produkt

Aan te bevelen website.

zeer goed

De platen zien er altijd zeer goed uit en er wordt veel aandacht besteed aan het verzenden van de singeltjes, zodat ze goed bij je thuis aankomen

Alles naar wens

De bestelling is correct. Netjes verpakt, keurig op tijd geleverd. Goeie hulp gehad met bestellen, kon het eerst niet vinden op de site (Ik had niet goed gekeken) Groetjes

Singles zitten netjes in plastic hoesje. Goed verpakt aangekomen.

Alles is van goede kwaliteit en goed verzorgd, wordt perfect beschreven, super

30 Guldenekker

Reusel 5541 DG